- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обецата ми не иска да се махне? :О
Проблемът ми е,че днес нещо ухото ми започна да ме боли малко..вечерта болката се засили и реших да го промия със спирт и да го намажа с един антибактериален крем.Започнах да разкопчавам обецата,но не става? Сребърни са обеците,от 1 месец и нещо да са ми.Нямала съм до сега проблеми с тях.С закопчалка са..тя е отгоре и явно е влязла в дупката на ухото ми и като натисна да я махна тя влиза още по дълбоко в дупката и ме боли страшно многоСамите закопчалки са най отгоре,точно до дупката и за да се откопчеят се натиска лекичко и те ''пукват'' и се разхлабват..но както вече казах половината на закопчалката е влязла в ухото ми.Много ме болии..майка ми не успя да махне,но мисля че неможа понеже ноктите са и много големи
Когато започна да натискам още повече ме боли и после по пръстите ми има кръв,имам чувството че ухото ми е забрало.Имате ли някакви идеи как да махна тая обеца? Наистина ужасна е болката,в момента не пипам нито ухото,нито човъркам обецата но пак боли
Helpp!
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Предлагам ти първо да се опиташ да го промиеш със обецата , за да не те боли , после вече се опитай да я махнеш пак![]()
^+
Дупката стара ли е? Ставало ли ти е пак така друг път? Най-вероятно се е получила/ще се получи инфекция - прави си промивки с физиологичен разтвор и спирт, но после го мажи с това антибактериално кремче да не се изсуши прекалено. Ако дупката ти е стара просто като се оправи ги махай вечер - в моите не бяха влизали обици година и половина и пак си седяха в същото състояните, изобщо не бяха мръднали. Също така ако ти се образува коричка, е нормално и НЕ я чопли.
Оправяй се бързо![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Благодаря ви много!![]()
Не успях да я махна,утре пак ще пробвам..за сега правя промивки със спирт.Иначе го гледах няколко пъти с едно огледалце,понеже нали закопчалката е отзад и....малко ми е трудно.Самата закопчалка която е на върха на обецата е влязла в ``месото`` на дупката..много е навътре.В момента не ме боли,утре с майка ми предполагам ще направим нещо по въпроса.Как е станало така нямам идеязакопчалката,която стои най-отгоре в месото ми .. все едно се е срастнала с ухото ми..боже чак не мога да повярвам..Лека нощт на всички,и извинявайте че ви товаря с проблемите си !
П.С - от бебе имам дупки на ушите.Преди 1 година и нещо бях махнала старите обеци (златни бяха ако е от значение) и преди месец когато си купих сребърните просто ги пъхнах и нямах проблем с дупките..
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
И аз бях горе долу в същото положение.Сложих си едни тенекии (за няколко часа),вечерта ги махнах и никакъв проблем.3-4 дни не носих обеци,при което си купих едни сребърни и реших да си ги сложа.Сложих си лявата и нямаше никакъв проблем,при което като слагах дясната усетих,че ухото ме боли,че вътре има едно като топче гной,но въпреки всичко набърах обецата.Постоях 2-3 часа и ги махнах.Дясната я махнах много трудно,много ме болеше,ноо с 300 зора я свалих.Ии сега след 4-5 дни вече продължава да ме боли и на дупката има нещо като раничка ии ме е страх да не ми зарастне дупката,а пък майка ми каза да не си слагам обеца и да го оставя да ми мине ии не знам какво да правя? На някой случвало ли му се е нещо подобно![]()
Та мисълта ми за теб беше да се опиташ да махнеш обецата,болката няма да става по - малка,но пък може да се възпали повече![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Здравейте...току що я махнах с незнам колко зора! Пробвах с тел да захвана осналата част от закопчалката..не става! с ноктерезачка пробрах да одрежа отдолу там..как да ви обесняне стана..тръгнахме към ушният лекар и реших за последно да пробвам,и ето че успях! Изпитах НЕЧОВЕШКА БОЛКА
толкова много ме болеше..с КЛЕЩИ одрязах единствената част от обецата и взе че стана..останаха 2 части от обецата вътре в месото ми и със сила ги извадих....
толкова болииииииии,на никой не го препоръчвам! Когато ги извадих кръвта се стичаше по пръстите ми ужас
имаше много много мноооого гной по обецата и самото ухо..сега мисля да правя промивки със кис. вода,спирт и кремчето..незнам,в момента не ме боли но това което изпитах ..няма думи с който да го опиша,наистина много боли!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Оле, горкатаДано се оправи..
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ох,мила благодарядобре че сега съм по-добре
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Най-важното е, че си я махнала.... скоро ще заздравее![]()
Дано да се оправи и скоро да си сложиш нови обициБраво, че си я изкарала, ама много болезнено е било явно...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Благодаря на всички ви,вече се оправих.Днес отивам да взема гентамицин![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Аз бях по същия начин. С мъки и страдания махнах обицата и оставих да зарастне дупката . После си направих дупка на ново. Наистина много боли да се инфектира.![]()