- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какво да променя
Здравейте,почти на 22 съм и искам да променя нещо в себе си - прическата.Имам много гъста кестенява коса с бретон,подстригана на пластове,дължина-2 педи след раменете.Преди няколко месеца си направих червени върхове и мн ме кефи и сега почнах да се замислям дали да не си боядисам цялата коса червена.Искам такъв цвят http://www.hji.co.uk/image/2006-red-fringe-qhs167.html
Лицето ми е бяло,очите кафяви нз дали ще ми отива,вие как смятате.Преди няколко години пак имах червени върхове,но косата ми е твръда и ддз ква та трябваше със супра да я изсветляваме по краищата,за да хване червеното,но иначе стана мега яко.Та кажете ми струва ли си?
дай снимка ние как да преценим..
Hostis Honori Invidia
Сигурно.
Ако дадеш някаква снимка ще е по-добре да определя, но като цяло мисля че червено отива на нормален тен, не светъл и не тъмен. Лично като видя Риана с червената коса ми изглежда много грозно, особено като за някой клип я намажат с лосион или нещо от сорта и блести тъмната ѝ кожа и в комбинация с ярко червеното...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Еми не знам, ти ако се харесваш и смяташ, че ще ти отива - направи го.
Ние няма как да преценим така по описание "бяла кожа, кафяви очи"..
Ммм....аз лично мисля, че няма да ти отива..нито на чертите, нито на излъчването...Цвета ти е хубав и ако искаш да го промениш, то по-скоро би ти отивало нещо шоколадово, по-светло кестеняво, но червено...не..
На същото мнение съм.Първоначално написано от Goddess
По-светло кафяво би ти отивало повече. Ще ти омекоти черите доста. Като гледам имаш леко строго излъчване, а червеното само ще го изостри. Но не знам, направи се както ти харесва.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Що не пробваш с онези отмиващи се бои, та да прецениш дали ще ти хареса?
all day... all night... what the fuck?!
Аз съм с много светла кожа и кафяви очи и съм с червена коса. Абсолютно няма човек, който да ми е казвал, че червеното не ми седи.. Но може би зависи и от самото излъчване.. Имай в предвид, че ако се боядисаш и не се харесаш, червеното се маха много трудно.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не мисля, че ще ти отива. Би било твърде ярко.
Бтв, под светла кожа, аз разбирам нещо подобно
http://2.bp.blogspot.com/_rYaVWow4Vz...3Vw/s400/9.jpg
^ Аз също под светла разбирам бяла до такава със съвсем лек загадъчен оттенък. Не знам може би на снимката не се вижда "светлата" ти кожа..
...но във тебе като рана
"Защо?"
++Първоначално написано от Goddess
или нещо такова http://media.snimka.bg/0314/006883008-big.jpg
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Да де, ама авторката има адски твърди черти и едно червено ще я направи като даскалица.Първоначално написано от marin4itu
Скъси я малко и се направи на черта, аз съм така и се радвам супер много, защото от години си търся прическа, която наистина да ми отиваПробвай, това е коса - расте
![]()
за веждите не важи същото![]()