.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Досадните и опасни вагинални гъбички

Има ли начин да разбера дали имам вагинални гъбички, освен при гинеколог? Примерно, виждат ли се с просто око? Нямам сърбежи и парене, само течение. Хигиената ми е много висока. И все пак се притеснявам..
    п.п. с постоянен полов партньор съм и го правим само с презерватив.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Ако течението е бяло и няма мирис не са гъбички. Както сама каза нямаш сърбеж, парене и зачервяване, нали? Тогава няма за какво ад се питесняваш.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново

Re: Досадните и опасни вагинални гъбички

Цитирай Първоначално написано от Lenny22
    Има ли начин да разбера дали имам вагинални гъбички, освен при гинеколог? Примерно, виждат ли се с просто око? Нямам сърбежи и парене, само течение. Хигиената ми е много висока. И все пак се притеснявам..
    п.п. с постоянен полов партньор съм и го правим само с презерватив.
    А защо си мислиш че имаш,като нямаш никакви симптоми???...Симптомите за няколко..като се започне от парене,силен сърбеж,лошо миришещо течение и т.н.,но даже и да имаш симптом от тези който изброих това може да не е гъбички а много др болести който имат същите симптоми,така че ако имаш съмнения за нещо върви на гинеколог!!!

Да, по принцип смятам да отида, но за да сменим презерватива с противозачатъчни. Няма как това да стане ако съм болна..

благодаря все пак на отзовалите се

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ами като водиш полов живот, той задължително ще те прегледа на магарето. При гъбичките течението е като пресечено, отделно налепите и зачервената лигавица ще се видят при гинеколога.
    Не те съветвам да пиеш контрацептиви. Не си струва последствията и рисковете.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си