.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Кандидатстване

Моля ви ще ми кажете ли къде мога да влезна след 7 клас без хубави оценки по математика, защото наистина не ми върви този предмет. По БЕЛ съм за 5 засега. Искам да влезна в елитно училище, но все математика искат. А учителката в час все не я разбирам. А пък нямаме пари за частни уроци.

Кирилица!!!
    kalpazanka

ъм.. от кой град си ?! о.О
    Be yourself... there are enough other people. : )
    - Weezy ♥ -

Цитирай Първоначално написано от djuwkata
    Да, кажи от кой град си .Ако си от Русе ти препоръчвам ботев и европейските-те са що годе елитни и в тях се влиза с 3,50-3 по математика и 5 по български.Иначе какви са ти оценките по математика.А и ако изкараш 3 на изпита по математика и 5 по БЕЛ ще имаш 24 бал,което ще ти стигне.

anonymous708973
    Guest
    24 бал

Цитирай Първоначално написано от ludiqtzubar96
    Да, кажи от кой град си .Ако си от Русе ти препоръчвам ботев и европейските-те са що годе елитни и в тях се влиза с 3,50-3 по математика и 5 по български.Иначе какви са ти оценките по математика.А и ако изкараш 3 на изпита по математика и 5 по БЕЛ ще имаш 24 бал,което ще ти стигне.
    "Елитно" викаш?

Цитирай Първоначално написано от Strength
    Цитирай Първоначално написано от ludiqtzubar96
    "Елитно" викаш?
    Ами както виждаш,момичето не се цели за английска или мг-това е тамън като за нея. Иначе да уточня за бала-аз го смятам като се има впредвид,че ще има 5 по БЕЛ за година и 3 по математика за годината.А за момичето ,просто тя не може да се надява за аг или мг с 3 по математика.Па и може да се постарае по математика повече.

Има ли някой от Варна,който учи в 4ЕГ [испански]

Супер фен Аватара на kindergarden
    езикова може би...абе истината е,че математиката е доста голям фактор навсякъде

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    езикова може би...абе истината е,че математиката е доста голям фактор навсякъде
    Не навсякъде.. В НГДЕК София приемат с външно по история и български.

Ми не знам, тя ако няма намерение да каже от кой град е просто няма как да я посъветваме O.o
    Be yourself... there are enough other people. : )
    - Weezy ♥ -

Аз не съм толкова добър по математика и изкарах 5 на изпита. Имайте предвид, че на втория модул тъкмо нищо не съм направил, и влязох в елитно училище.

Компенсирай с висока оценка по Български, като мен.

Tihon4o от кой град си и каде учиш зашото аз сам доло горе за 5 по математика за 5 по български и искам да вляза в МГ но мисля че ще се изданя на изпитите .. По математиак да реща 1 модул най-много и някоя друга от втори а по български тва тъпото съчинение разсъждение не мога да го съчинявам ..

Ако може да ми отговориш че не знам какво ще правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си