играете ли карти (белот,сантасе,покер и етк.) в даскало ако да само в междучасията или и в самите часове
Да, зависи колко души сме, ако сме 2ма сантасе, ако 4ма белот, ако повече покер
и ние горе долу така само че ние почти целия клас играем дори и момичетата смятаиПървоначално написано от muscle
постоянно играем през часове междучасия залагаме пари мале голяма драма е баси фъна стаа :Д
ОхО за мен няма друга игра освен TEXAS HOLD EM POKER на карти!!!
В даскало не е удобно губят се чиповете а и е шумно!!!
Заниманието ни е говорене а като по малък съм играел на сентасе глей си работата и такива някви в даскало с приятели!!
Да в междучасията... случва се и в часовете
ваУ рокс
Grell
Няма да забравя кфи маратони по свара правихме и в часовете и в междучасията. Само като влезеш в класната стая чуваш как дрънчат стотинки
през междучасията играем белот, на два чина по 4 човека с 2 тестета![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
От време на време... но не за дълго защото имаме камери и като види учител/чистачка картите го правят на проблем![]()
Мда и ние в междучасията играем белот или сантасе зависи колко сме![]()
Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]
Мани, мани.
Ония ден едни пичове от класа и 2-3 момичета си цъкаха карти в часа по математика. И влязоха ония от Риокоз, придружени от директорката![]()
белот
Give me the mic и гледай как небостъргачи падат.Гледай как големите играчи лапат, за да ги издигнат на почетната стълбица.Дупките са дълбоки, завоите стръмни са.Пръстите ти са широки, ама по света спират много животи.Кой боботи, кой познавал мафиоти - i don't give a shit.Разбивам с римите си поредния шибан мит.Не шофирам джип, курви не чукам.Просто се оплитам да разплета възела усукан.Пея това, което чувствам, my style is real.Нямам време да тъгувам, това е моя стил
Белот основно играем.
Белот си джиткаме редовно през някои часове, ако сме повече хора играем лъженка![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
ми покер си цъкаме само ама като дойдат по-големите в наща стая 11 , 12 клас щот от моя само 2-3 ма са навитаци за пари