- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- КОЯ СПОРЕД ВАС Е НАЙ-ДОБРАТА АНТИВИРУСНА ПРОГРАМА?
КОЯ СПОРЕД ВАС Е НАЙ-ДОБРАТА АНТИВИРУСНА ПРОГРАМА?
Незнам за мене е Anvira
И аз ползвам "Avira" и съм много доволна.
Преди ползвах "NOD32", но после май стана платена и се отказах
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не е нужно да пишеш с големи букви.По темата NOD32.
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
аз ползвам аваст безплатната версия и ми върши работа нямам оплаквания от нея
Линукс :P
^+1
http://www.youtube.com/watch?v=HOy-naFqT7A
"I live my life a quarter mile at a time, nothing else matters, for those ten seconds or less.... I'm free"
Ако искам да проверя нещо ползвам Panda ActiveScan, но вирусна програма на моя компютър не слагам![]()
За мен - Касперски, стига да знаеш как да си я настроиш оптимално за твоите нужди, с малко повече играчка работи супер (за съвременен компютър говорим) и почти не се усеща.
Особено като е нагласена да сканира, когато е идле и да не прави от онея пълни проверки, че ми се ебава майката на мен 500ГБ файлове докат ги мине то дошло времето за следващата насрочена проверка..
Lexynnka
Avast!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
++ Че то има ли по добра безплатна антивирусна програма ?Първоначално написано от FuckedUp
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Nod32 и Avg
Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!
или използваш Касперски или не използваш антивирусна.
На първо място е Linux , моите любими дистрибуции са Slackware, Debian, CentOS, SuSE
Иначе сериозно - avast е чудесна антивирусна
Най-добрата платена антивирусна е Панда и е 10000000% по-добра от касперски и е по-лека-доста.А безплатна антивирусна не е добра.Който има безплатна да я смени с платена от замунда.
Престани да даваш ламерски и безполезни "съвети."
Първо, "платената" от замунда, е разчовъркана от някой с крак, пач, етц в 90% от случаите и не е ясно как тоя някой я е осакатил.
Второ, Панда е една средно-статистическа програма, която не блести с нищо освен точенето на ресурси. Нито скенерът и е пръв, нито интуитивната и защита превъзхожда тази на много други програми.
Трето, безплатен антивир е стоп пъти по-добре от кракнат особено ако е настроен добре и е вкомбинация с правилните програми.
Четвърто, най-добрата антивирусна за един юзър е тази, която може да си настрои най-добре и да работи с нея без да къса нерви защо му е изчезнал нета и откъде е влязла една гвардия вируси.
Пето, личното ми мнение е, че от всичкият антивир, най-добрата програма е Sophos, но така или иначе е безобразно скъпа, а кракнатата версия никога не е работела добре -> отпада. Остават Kaspersky и Norton (Да колкото и тромав да беше през 2003, 2004, 2005, сега определено е страхотен). Bit Defender също показваше добри резултати (сега не знам как е). Аз лично ползвам лицензиран NIS 2011 на лаптопа ми - от две години не е преинсталиран и никога съм нямал вирус. Ако засече нещо, то ще да е някое cookie...На компютъра ползвам Касперски, но той е доста по-тромавичък като програма. Нортън лети сравнено с него. И определено не му отстъпва.![]()
A аз си мислех че оптимистите са изчезнали заедно с Мусаката и всички вилициПървоначално написано от amk933
![]()
Выполнения: Земля в илюминаторе (7.1 Амфитон Усилитель Системы 100-AC-022) Обратная связь:
авторитетный ответ: 95.43.28.133
вторичный ответ: 85.14.6.98
Sponsored by: Реактивная Tехнология
При все че един средностатистически юзър хал хабер си няма от инсталиране, кракване и работа със специализиран софтуер (все някой друг трябва да помага), а при антивирусните процедурата е усложнена и от ъпдейтване на хиляди дефиниции, изтичане на лицензи, карантини, не знам колко начина на сканиране, блокиране на интернет и програми, тромавост и всякакви прояви типични за един хубав чист вирус... чудя се как се справят хората с такава тежест![]()
Като че ли предложението с Линукс беше най-доброто в темата, също може и Хакинтош да се пробвате![]()
Я тогава моляти се за сведения виж дали аваста ти е разчовъркан.Като е с оригинален код най-новата версия и е 1000% пъти по-добър от нортон.Първоначално написано от amk933
НЕЕЕ тя е най-добрата +1Първоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()