- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам..
Здрастииииии...!!
Така... аз няма да правя поредната сълзлива тема. Напротив! Моята ще е пълна с позитивизъм.
След час и половина имам рожден ден, а оня тъпак ме заряза преди половин час... честно: седя и се усмихвам. Говорих с една приятелка, на която й се случи абсолютно същото преди 10 дена и ми стана още по - яко. Бях с него година и половина, но той почна да прекалява - егати ревността!! Накрая аз бях виновна и ме заеба като много много добре знае, че утре имам рожден ден! Ставам на 17 - само за това се радвам.Та да е жив и здрав и дано бъде по - щастлив с някоя друга, макар че за него аз бях единствена и дори се уби да реве като беше пиян, да не да го оставя. Да, и аз от неделя насам по цели дни плаках заради нашите проблеми, ама вече мисля само да се усмихвам. Та утре имам рожден ден, чета супер готина книга, имам адските приятелки, живота е пред мене... като не ме иска това е негов проблем. Има време, ще си намеря друг, който да ме обича и който да заслужава всичките ми усилия.. а ако има зор ще се върне, както предния път... и по предния път.....
Та така, радвайте се на живота. Не си хабете нервите и сълзите за хора, които не го заслужават!!! :P :P
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов