- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гордост
Пречи ли ни гордостта да сме щастливи ? И, ако ДА, бихте ли я преглътнали ? (Ако не бихте, защо не ? )![]()
На някои пречи, на някои- не, зависи много от човека!
Ами да,пречи.Много.
Заради нея много често не казвам каквото чувствам и винаги излизам неразбрана.
Зависи от ситуацията, но повечето пъти пречи. И то доста...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Бихте ли я преглътнали ?
(тва май да го напиша в самия въпрос на темата...)
На мен ми пречи.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Залък да беше, щях да преглътна.Първоначално написано от djipsito
all day... all night... what the fuck?!
Да, пречи.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Има случаи в които пречи. А когато пречи зависи дали си заслужава, да го правиш![]()
не бих казала, че само гордостта ни пречи, но мисле че ако си прекалено горд, тогава да- пречи ни!
Да, пречи. Дори неща, които не подозираме, че са породени от гордост, всъщност са. Примерно премерените отношения между хората тип "на час по лъжичка".. Имаш чувства към някого, но се държиш недостъпно и не му обръщаш толкова внимание, колкото искаш, защото... и аз не знам защо. Тъпото е, че няма обяснение. За да не останеш наранен, за да не си помисли той еди кво си. Няма как да сме щастливи с всичко това, таено и събирано в себе си.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Абсолютно! Но и помага. На мен не ми пречи толкова, колкото ми е помагала да се чувствам добре. Не съм решила все още, че искам да се променя в този аспект. А като/ако реша, не знам дали би било възможно.Първоначално написано от FromAutumToAshes
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не, не ми пречи. Научила съм се да се приемам такава.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Определено пречи.
Имам една приятелка, няма грам достойнство - затваря си очите за всичко. С приятеляй са заедно от 3години..
За гордостта не знам, ама бих преглътнал полвин кило свинско в момента.Първоначално написано от djipsito
Temet Nosce
벨야카
Първоначално написано от PredrusalotoZaiche
To the world you may be just somebody, but to somebody you may just be the world.<3
Гордостта пречи, но и помага. На мен ми помогна преди време, когато исках много да кажа на бивш приятел как се чувствам след раздялата ни, но сега се радвам, че гордостта ми не позволи, защото той така или иначе 5 пари не даваше за моите чувства. После си остана с впечатлението, че и на мен не ми е пукало. Мисля, че е по-добре, отколкото да си вдига самочувствието.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Да, пречи. И няколко пъти съм преглъщала, за които съжалявам.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
пречи и то много ,ако и двамата са горделиви ,една малка караница ще ги разделя за много време докато единия не си я преглътне .. и се получава кофти
хубаво е в тънки и специални отношения с даден човек тя да не съществува ,така или иначе толкова сте се сближили всички карти тряа да са на масата и да не ти пука как излизаш в очите на отсрещния ,шото всеки ще се зарадва ако първия направи началните стъпки към хармонията ..
от гордоста хава няма ,нещо като сърдития петко с празната глава ли къв беше там![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Да.
спомням си поне 2 случая.. преди.. почти година .. когато не знам дали гордостта или разума ме разделиха с доста важни за мен хора.. тогава поне бяха важни..
а във връзките.. гордостта пак трябва да я има, но в определени граници.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't