- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Баба бие сестричката ми
През учебно време със сестра ми сме у баба и дядо.
Има някои дни, в които не издържам, като чувам как сестричката ми пищи или плаче, когато баба я бие затова че не може да реши една задача.
Какво да правя, докторе?
Докторе...аз съм гинеколог,но ще опитам да ти помогна.Кажи на родителите ти.Незнам на колко си,но можеш да отидеш при бабчето си и да й кажеш да спре,да вземеш сестричката си и да я завереш в другата стая и да й помогнеш с задачите.
novasum![]()
nirvana13![]()
Тогава наистина - защо ти не се занимаваш със сестричката си ?
А баба ти е някаква ненормална,за да бие едно дете,само защото не може да решава някаква тъпа задача..
- Ако това се повтори пак - отиваш при баба си и й казваш да спре..Вземаш сестра си и отиваш в другата стая..И й помагаш със задачите ((:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
предишните 2 мнения ти казаха. много гадно за сестра тиа вие на колко сте. и защо я бие за задача, а теб някога била ли те е???
![]()
![]()
аз съм на 15, а тя - на 9.Първоначално написано от SwEeTMuFFiN
Мен никога не ме е удряла и НЯМА да ме удари.
ИСКАМ СЕКССССССССССС
Кажи на майка си и баща си. И... другото горе го пише.
А защо нея я бие,а теб дори не те докосва с пръст ?Първоначално написано от tanu6a
Не,не ме разбирай погрешно,но просто трябва и при сестра ти да е така..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Отиваш при баба ти, буташ я от сестричката ти ако ти посегне и набиваш шамарите с обяснение че днешната младеж е психически нестабилна и вероятността да срещне св. Петър по-рано от колкото и е писано скача с 90% ако пак пипне сестра ти.
Малко да се поизплаши... иначе в автобусите куцат с бастуни а се правят на велики пред 9 годишни деца.
Видях в една друга тема, че си писала, че само в делничните дни сте при баба ти. Какъв е проблемът да се обадиш на майка ти и да я светнеш какви ги върши любимата баба, на която вашите са ви поверили?
Няма ли вариант да помагаш на сестричката ти?
Защо не я вземеш в една стая с теб? Ще си учите заедно и ще можеш да я защитиш, ако влезе баба ви.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
;Мннннного преувеличавате
Какво като е бие.... не е пребила. И мен са ме били мн като не съм решила задача и не съм умряла![]()
може сестричката ти да е лигла и реве за всичко
Боят не е начин задачите по математика да бъдат обяснени! Това се води физически тормоз!
Никой не е умрял от това, че е отделил половин-един час да обясни нещо.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
аз казах на майка си, тя се обади на баба и я пита вярно ли е. А тя знаете ли какво й каза?! -- че не е така както аз твърдя.Първоначално написано от kalpazanka
ИСКАМ СЕКССССССССССС
В такъв случай или се заемаш да защитаваш сестричката, или звъниш на майка ти в момента на писъци и крясъци /сиреч по време на бой/, или звъниш на посочените телефони тук- http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121087
благодаря за съветите и информациятаПървоначално написано от kalpazanka
ИСКАМ СЕКССССССССССС
ако имаш камера на тела снимаш и показваш. не знам защо родителите ти не вятват![]()
аз се сетих за нещо, но не помня как се казваше. има едно устройство, което записва на касета.
ИСКАМ СЕКССССССССССС
благодаря, ще пробвам, но не знам дали ще станеПървоначално написано от Sisito941
ИСКАМ СЕКССССССССССС
Аз пък решавам задачите с баба ми по математика,но никога не ме е била за това.Само един единствен път ме цапна,защото я изнеееервих.
Нямам какво да кажа по темата,вече сте ме изпреварили...
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.
Айде авторката като направи нещо по въпроса да разкаже..На много от нас ще ни е интересн ода разберем какво е станало и как ще приключи всичко..![]()
![]()
а на тебе приятно ли ти беше?Първоначално написано от xxKiFlAxx
ИСКАМ СЕКССССССССССС
Ами аз съм научена така и сама да се оправям. По добре така отколкото да ме глезят като сестра ми например която е на 15 и е глезенаа и неможе нищо самаПървоначално написано от tanu6a
Пък и един шамар не е бой...като не слуша мн ясно че ще е бие! баба ти иска да я възпита..а ти не даваш! с глезени деца няма др начин! мннннн сте се отпуснали всички![]()
Авторке,едва вторник сме,но вчера или днес имало ли е проблеми с баба ти ?
Някой даде една добра идея-докато баба ти се кара звънни на майка ти и отиди до стаята на сестра ти. Поне майка ти после няма наачин да не ти повярва,че не всичко е наред..
И брат ми не може да решава някои задачи и аз понякога даже излизам от нерви. Но това не е причина за бой! Добре ще е да поговориш с баба си, ако се наложи дори й противоречи! Аз не бих издържала да гледам как някой бие брат ми и да не направя нищо!!![]()
и брат ми решава задачи но като се разлигави и не иска да решава се излиза с 2 чифта ръкавици отвънка поне от малък да тренира
Fuckin Life