.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Град
    Пловдив

Баба бие сестричката ми

През учебно време със сестра ми сме у баба и дядо.
    Има някои дни, в които не издържам, като чувам как сестричката ми пищи или плаче, когато баба я бие затова че не може да реши една задача.
    Какво да правя, докторе?

Голям фен Аватара на CR0W
    Докторе...аз съм гинеколог,но ще опитам да ти помогна.Кажи на родителите ти.Незнам на колко си,но можеш да отидеш при бабчето си и да й кажеш да спре,да вземеш сестричката си и да я завереш в другата стая и да й помогнеш с задачите.

novasum
    nirvana13

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Тогава наистина - защо ти не се занимаваш със сестричката си ?
    А баба ти е някаква ненормална,за да бие едно дете,само защото не може да решава някаква тъпа задача..
    - Ако това се повтори пак - отиваш при баба си и й казваш да спре..Вземаш сестра си и отиваш в другата стая..И й помагаш със задачите ((:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    предишните 2 мнения ти казаха. много гадно за сестра ти а вие на колко сте. и защо я бие за задача, а теб някога била ли те е???

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SwEeTMuFFiN
    предишните 2 мнения ти казаха. много гадно за сестра ти а вие на колко сте. и защо я бие за задача, а теб някога била ли те е???
    аз съм на 15, а тя - на 9.
    Мен никога не ме е удряла и НЯМА да ме удари.
    ИСКАМ СЕКССССССССССС

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Кажи на майка си и баща си. И... другото горе го пише.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от tanu6a
    Цитирай Първоначално написано от SwEeTMuFFiN
    аз съм на 15, а тя - на 9.
    Мен никога не ме е удряла и НЯМА да ме удари.
    А защо нея я бие,а теб дори не те докосва с пръст ?
    Не,не ме разбирай погрешно,но просто трябва и при сестра ти да е така..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Отиваш при баба ти, буташ я от сестричката ти ако ти посегне и набиваш шамарите с обяснение че днешната младеж е психически нестабилна и вероятността да срещне св. Петър по-рано от колкото и е писано скача с 90% ако пак пипне сестра ти.

Малко да се поизплаши... иначе в автобусите куцат с бастуни а се правят на велики пред 9 годишни деца.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Видях в една друга тема, че си писала, че само в делничните дни сте при баба ти. Какъв е проблемът да се обадиш на майка ти и да я светнеш какви ги върши любимата баба, на която вашите са ви поверили?
    Няма ли вариант да помагаш на сестричката ти?
    Защо не я вземеш в една стая с теб? Ще си учите заедно и ще можеш да я защитиш, ако влезе баба ви.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Guest
    ;Мннннного преувеличавате

Какво като е бие.... не е пребила. И мен са ме били мн като не съм решила задача и не съм умряла
    може сестричката ти да е лигла и реве за всичко

Град
    пространството на Дисе
    Боят не е начин задачите по математика да бъдат обяснени! Това се води физически тормоз!
    Никой не е умрял от това, че е отделил половин-един час да обясни нещо.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Видях в една друга тема, че си писала, че само в делничните дни сте при баба ти. Какъв е проблемът да се обадиш на майка ти и да я светнеш какви ги върши любимата баба, на която вашите са ви поверили?
    Няма ли вариант да помагаш на сестричката ти?
    Защо не я вземеш в една стая с теб? Ще си учите заедно и ще можеш да я защитиш, ако влезе баба ви.
    аз казах на майка си, тя се обади на баба и я пита вярно ли е. А тя знаете ли какво й каза?! -- че не е така както аз твърдя.
    ИСКАМ СЕКССССССССССС

Град
    пространството на Дисе
    В такъв случай или се заемаш да защитаваш сестричката, или звъниш на майка ти в момента на писъци и крясъци /сиреч по време на бой/, или звъниш на посочените телефони тук- http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121087

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    В такъв случай или се заемаш да защитаваш сестричката, или звъниш на майка ти в момента на писъци и крясъци /сиреч по време на бой/, или звъниш на посочените телефони тук- http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121087
    благодаря за съветите и информацията
    ИСКАМ СЕКССССССССССС

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    ако имаш камера на тела снимаш и показваш. не знам защо родителите ти не вятват

Град
    Пловдив
    аз се сетих за нещо, но не помня как се казваше. има едно устройство, което записва на касета.
    ИСКАМ СЕКССССССССССС

Мега фен Аватара на Sisito941
    ^Диктофон?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Sisito941
    ^Диктофон?
    благодаря, ще пробвам, но не знам дали ще стане
    ИСКАМ СЕКССССССССССС

Град
    NяkuDЭэЭ
    Аз пък решавам задачите с баба ми по математика,но никога не ме е била за това.Само един единствен път ме цапна,защото я изнеееервих.

Нямам какво да кажа по темата,вече сте ме изпреварили...
    Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.

Айде авторката като направи нещо по въпроса да разкаже..На много от нас ще ни е интересн ода разберем какво е станало и как ще приключи всичко..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx

Какво като е бие.... не е пребила. И мен са ме били мн като не съм решила задача и не съм умряла
    а на тебе приятно ли ти беше?
    ИСКАМ СЕКССССССССССС

Guest
    Цитирай Първоначално написано от tanu6a
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx

а на тебе приятно ли ти беше?
    Ами аз съм научена така и сама да се оправям. По добре така отколкото да ме глезят като сестра ми например която е на 15 и е глезенаа и неможе нищо сама
    Пък и един шамар не е бой...като не слуша мн ясно че ще е бие! баба ти иска да я възпита..а ти не даваш! с глезени деца няма др начин! мннннн сте се отпуснали всички

Авторке,едва вторник сме,но вчера или днес имало ли е проблеми с баба ти ?
    Някой даде една добра идея-докато баба ти се кара звънни на майка ти и отиди до стаята на сестра ти. Поне майка ти после няма наачин да не ти повярва,че не всичко е наред..

И брат ми не може да решава някои задачи и аз понякога даже излизам от нерви. Но това не е причина за бой! Добре ще е да поговориш с баба си, ако се наложи дори й противоречи! Аз не бих издържала да гледам как някой бие брат ми и да не направя нищо!!

и брат ми решава задачи но като се разлигави и не иска да решава се излиза с 2 чифта ръкавици отвънка поне от малък да тренира
    Fuckin Life

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си