- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Баба бие сестричката ми
Ти си на 15.. Според мен накарай баба ти да направи нещо, което я затруднява и когато не успее я удари. Леко, но да разбере какво е. После й обясни защо си я ударила и как се чувства сестра ти, когато тя прилага насилие върху нея. Мисля, че ако има нещо човечно в нея ще ви разбере и ще се промени... Моята правеше подобни номера, но тя звънеше на баща ми, а той е къде, къде по-зле от една баба. Но аз един ден й се разбиках, тя се разплака, почувства се гадно и оттогава се промени.
![]()
Всичко е по-лесно, когато се настроиш за него, приятел !
Авторке,толко ли неможеш да защитиш сестра си?
Или не ходете при баба ти.
Първоначално написано от kalpazanka
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Искаш да кажеш диктофон н нужно сигорно има такова на телфона ти на всички го има ,но най добре запиши видео .![]()
Не е за смях! Постави се на мястото на детето което е ежедневно малтретирано,авторката иска помощ а не базици по нейн адрес!Първоначално написано от bonbona102
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Не е за смях! Постави се на мястото на детето което е ежедневно малтретирано,авторката иска помощ а не базици по нейн адрес!Първоначално написано от bonbona102
ти ко - седиш и гледаш и слушаш как баба ти бие сестра ти ли ?! - аз ако бях - ще заколя баба си - как може такова нещо ?! тва бабе е е*си простото - аз ще я заколя бе ако ми се случваше на мен - сестра ми да бие ха !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
Здравейте!
Миналата сряда /09.03.2011г./ чух баба да бие сестричката ми отново. Тя /сестра ми/ пищеше. Веднага се обадих на майка ми и й казах. Тя ми отговори, че ще си помисли и ще види какви мерки ще предприеме.
Аз не се базикам аз слагам усмивка зад всяко мое мнение.И знам какво му е на момиченцето ,когато бях мака 1 клас и учихме там нали да събираме и изваждаме аз не различавах + и - и майка ми по един шамар.Почнах да уча самостоятелно чак в 4-ти клас майка ми просто ме обсебваше не съм умряла.И аз понякога излизам извън нерви ,когато се опитвам да обясня нещо ,а този на когото обясням не разбира и думичка.
И след 4-ти клас не е трябвало да те оставят да учиш самостоятелно...Първоначално написано от bonbona102
Ако наистина така обясняваш всичко, не е чудно, че не те разбират.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
дай на баба си една задача и ако не я реши я заритай![]()
то густо, то пусто
И след 4-ти клас не е трябвало да те оставят да учиш самостоятелно...
Ако наистина така обясняваш всичко, не е чудно, че не те разбират.
КАКВО ИСКАШ ДА КАЖЕШ С ТОВА![]()
^ Че пишеш ужасно неграмотно. Без да се обиждаш![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да знам правя го само ,когато съм на компютъра
Първоначално написано от Joc
щях да й дам, ако не беше математичка
е ок заритай я без задача
то густо, то пусто
Абе викни полиция в бабати могат да я обвинят за тормоз и насилие ! Не се базикам напълно сериозна съм имах подобен случай с една моя приятелка майка и като се напиеше и я спукваше от бой.Но майката сега си лежи годинките приятелката ми е с баща сиВсе пак всеки прави грешки,но някой от тях имат нужда да бъдат наказани
![]()
Като е математичка баба ти защо не и дадеш някаква друга задача която не е от математиката ? например... нещо от историята от биология и т.н.