- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.3
Как можа да си тръгнеш просто така ?
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
I miss you..![]()
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Как може да станеш в 8 часа като пенсионерка?! С тебе няма да спя никога.. ти не че ще ме оставиш да спя, де..![]()
Имай късмет да не ми се явнеш другата седмица, убих те.
Едит: Ненормалник! Ще се утрепеш, бе.. Разтреперих се.
не смея да те питам как са ти краченцата![]()
Скъпи,чак се плаша,че толкова много си важен за мен.Страх ме е да не те загубя,нямаш си представа просто колко ме е страх.
Хихи,дано връзката ни е много по-щастлива от бившите ни такива)) (днес ни е 1ви ден ;д )
![]()
Липсваш ми... Искам да те видя и да те гушна силно ....![]()
ОффффКво ше каеш да отделяш малко повече време за мен
![]()
k-k-k-kiss mee
Hostis Honori Invidia
Дано ме сънуваш..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
ХахахПървоначално написано от SacredBoy
найс :Д
Липсваш ми, никога не бих искала да се скарам с теб, на пук на всички обичам те!!!Наистина!!!
В момента бих й измислил цял роман,но за съжаление нямам половинка и не се оплаквам![]()
Ти колко много ми липсваш и как искам да съм в ръцете ти, но как няма да ти го кажа...
p.s уникално много ме зарадва днес..![]()
Искам нещата да са както преди...
++++++++++++++++++++++++Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Не знам как ще издържа толкова време,всеки ден без теб имам чувството,че е като цяла вечност,мое прекрасно единствено Весии.![]()
Ще му кажа "Сладки сънища" и след това бих го целунала по челото.![]()
Знаеш, че заспивам по-лесно като ме гушнеш...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
искам да се видим !ама не искам да се заразяваш
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Ако зависеше от мен щеше да е различно. Съжалявам за всичко.., че съм принудена... И че нещата се развиват по този начин.
"Искам нещата да са както преди..."
+