- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.3
Мислиш ли за нещо друго освен за себе си, колата си и дрехите си ?![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ех, тая видеокарта.. Сега 5 дни (минимум) си в хибернитация, нали?![]()
Не се сърди, че малко по-късно ще дойда ,а не веднага. Иии надявам да си намериш змията преди да дойда, ако се качи в/у мен ще те убия!!!!
Ти не оценяваш нищо, което се прави за теб, не оценяваш и мен и точно тогава когато аз намеря сили и си тръгна ще ти се иска да не бях го правила..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
искам да дойдеш =_=
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Как можах те да ми го причините? Не мога да те гледам с нея МРАЗЯ Я ,а ти ми ЛИПСВАШ![]()
![]()
Неблагодарник и егоист ..![]()
Искам те при мен, да ме гушнеш и да заспим. Обичам те, липсваш ми... :*
Липсваш ми .. обичам те... ела си по - скоро ... <3
Мързи ме да ходя утре на именния ти ден![]()
Ма ще тряя![]()
И сега какво ?
Как очакваш то изобщо да продължи да бие .. не за теб, а просто да бие за да съм жива. Как ?
На мноо отворена ли ми се праиш?! E са ше разбереш за кво иде реч..
Yes mad.![]()
I'm really tryina make it more than what it is, cause everybody dies but not everybody lives!
Заради теб не мога да си избия тая ирландска музика от главата! Хайде, идвайте си с другите шматароци и да ходим на зоопарка! И да пием бири, че с нашите не ми е толкова сладко.. И днес като ги карате тия трактори на Ботевград да се снимате, че ще ви откъсна главичките ако не ви видя да ви се посмея малко!Липсваш..
Слънцееееееееееее ... ( и ще му се метна на врата ) .. много обичам да правя така![]()
Офф грозен, смотан, дебел идиот такъв... ; (((( много ми е мъчно за теееееб ии трябва да ми звъннеш и да ми кажеш кво правим с бала и искам да те видя и да те съсипа от целувки ии да... живота ми е тъпичък без теб !!!! <3333
Толкова ми се искаше да кажеш "Тази нощ ще бъде само за теб .."