- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.3
Липсваш ми ужасно много,ако бяхме заедно сега нямаше да вися тука и да тъпея.Постояно мисля за теб и като се сетя за оная и ми става лошо.Липсваш ми ужасно много мило обичам те и бих искала да си до мен сега.![]()
![]()
![]()
Нищо !! Както и той нищо не ми казва .. ; )
хубаво щеше сега да сме заедно, за да обсъдим това, което стана снощи.. нали ? : )
Болна съм заради теб!
Другия път няма да висим
половин час под дъжда и
да си казваме "чао" 50 пъти!
Или пък ще висим..![]()
това е толкова сладко :)Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Първоначално написано от pomorians1
Любов ли бе, да го опишеш..
haha :)
Гррррр. Ако още един път ме филмираш така не знам какво ще те правя! И как ти се връзвам всеки път, хем знам, че обичаш да го правиш.. Про, про, про.
![]()
Та, къде викаш ще си в петък?! *wasntme*
Че искам да се прибере и аз също да отида при него.Днеска аз имам желание да го видя по-бързоВчера се държах тъпо с него.
Може би при други обстоятелства бих му казала това, но точно сега нямам какво да му кажа ..освен "Ти изгуби мен и любовта ни"Първоначално написано от againstyou
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
"Не искам да си тръгваш вече не мога да дишам без теб една минута без теб ми се струва цяла вечност"![]()
I can’t live in a fairytale of lies.
And I can’t hide from the feeling cause it’s right.
And I go faster and faster and faster and faster for love.
And I can’t live in a fairytale of lies.
Това бъдеще, към което стремиш, тези цели, които си постави... Знам, че можеш.
Дори в това бъдеще да няма място за мен. Имаш безрезервната ми подкрепа.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Прости ми,че не мога да направя нищо да сме двамата заедно.Прости ми,че те ревнувам от най-добрата си приятелка.Прости ми,не те заслужавам. ;хх
Като си намеря приятелка ще кажа първо на вас...после на нея...![]()