- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.3
Понякога се държиш детински.Ако искаш ще спра да си пиша с него,ако толкова те дразни ама..сега явно разбираш как съм се чувствала аз относно Герито.Не знам просто .. съжалявам.
Идиот! Ще ми затваряш телефона, а? И ще го правиш затова че съм ти казала истината? Идиот! Личи си колко си мъж.
На всичкото отгоре ще ме обвиняваш за нещо, което не съм направила? Ще слушаш хората, които си измислят, че съм била някъде с някой си, и ти ще вярваш на тях вместо на мен? Идиот! Нямаш представа колко много ти отива тази думичка.
Толкова ти беше. Вече прекрачи всички граници...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
За пръв път - Нищо.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ще му обясня цялата ситуация с любовния триъгълник
добър изборПървоначално написано от VikiDonovan1997
въпреки че то не е триъгълник ами тя просто те цака
madafaka
Надявам се да съм била полезна.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ще видиш като те видя....ГЛУПАК такъв....
Ще видиш като те видя....ГЛУПАК такъв....
Какво направих, че се влюби толкова много в мен?
Искам да те гушна. И въпреки това посмей събота да не дойдеш няма да ти го простя!![]()
Ти Си Целия Ми Живот БеБчОо .. !![]()
Обичам Те .. !И адски много ми липсваш!!!
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Ти Си Целия Ми Живот БеБчОо .. !![]()
Обичам Те .. !И адски много ми липсваш!!!
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
С твоята постъпка онзи ден и с моя отказ вчера мисля,че сме почти квит,въпреки че твоето беше много по-сериозно ама както и да е.Достатъчно грешки сме правили просто .. майната му на всичко,обичам те.
е аре идвай си вече....![]()
че съжалявам за всички глупости
Данчоо обичам те искам да идва по-бързо сряда![]()
Не те разбирам. Просто не успявам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първоначално написано от SacredBoy
ии ще я целувам до припадък![]()
![]()
![]()