- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.3
къде сии![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
защо ти е изкл. телефона ? .. и, че го обичам есте![]()
![]()
Липсваш... Искам те.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от PinkPan7her
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Винаги ще съм до теб! <3
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Тази вечер беше перфектно.![]()
Бавно ще минат тия 10 дни, но... нямаме избор. Поне знаем, че след това имаме цял месец на наше разположение. М'да.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Липсваш ми и нямам търпение да си те нагушкам вече...
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
нямам и не съм имално ако имах щях да й кажа ,че я обичам
..
Ох тези 10 дни на това море много ми дойдоха,много ми липсваш.. особенно вечер когато заспивам,а ти не си до мен както по принципно днес през ноща най-сетне се прибирам и понеделник като се видим така ще те нагушкам и нацелувам и такъв як секс ще му ударим,че дупе да ти е яко
Обичам тее и ми липсваш !
![]()
Иронията е, че не помня преди колко време написах това, но все още си мисля същото.Първоначално написано от Phobiaa
Преди да се качиш мини през магазина и ми вземи от любимия сладолед. И ти ще ядеш.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Вече те няма месец и половина...Нищо,стой си там още 3 месеца...грам не ми липсваш !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Утре ако спиш като дойда направо ще те изкъртя![]()
![]()
Брях,брях
Че минах днес покрай нащо дърво и още стояха инициалите ни,още ухаеше на парфюма ти,и че всичко ми мина като на лента за една цигара време там.
Ако дървото имаше глас,щеше да ни се посмее доволно за всичкте изприказвани клетви за вечна любов и вярност.
Надали щеше да пропусне и да се разплаче,на всичките красиви спомени на който беше свидетел.
Но най-вече щеше да ме обвини че избягах от нещо толкова хубаво,за абсолютната глупост.
Дейба и скапания ден.
Чакам те.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
+1… Чакам сериозна връзка вече 17 години…Първоначално написано от SisiStrange
![]()