- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.3
Колко красиво...Първоначално написано от chronic
Он: Не искам да те чувам/виждам в близкото бъдеще. Сериозно.
Имам острата нужда да те "нареждам" докато се скапя физически и психически... но едва ли ще си го позволя. Не мога така. Наистина не мога. Самата мисъл ме убива, въпреки че правиш нещата между нас толкова красиви.
Трябва да поговорим. Без шеги, без недомлъвки, без лъжи и ще се посторая този разговор да се състои... но няма да е тези дни, защото ако те чуя едва ли ще си сдържа нервите. По дяволите.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
нищоо нямам да му казвам,разбрах колко държи на мен..Казах му да ми отговори на въпроса..
Защо е с мен..защото все още чувствата са взаимни или е с мен защото просто е свикнал...и той се прави на ударен и аз му казах че ако не ми отговори до 00:00 всичко ще свършии и той не ми отг...няма да влизам в скайпа,няма да му се обаждам....ако държи на мен той ще направи тази крачка![]()
За пръв път правя подобно нещо,да кажа КРАЙ![]()
Обичам те <3
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Не ме интересва още колко време ни остава, искам да го използваме максимално.
Благодаря, че си до мен. <3 Обичам те!
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Искам да минат по бързо тия 2 седмици и да си те нагушкам и нацелувам
И като се видим времето да минава, така че да се усеща, все едно са векове.. Искам да ти се нарадвам ^.^ (не, че ще мога :/)
Обичам те слънце!![]()
![]()
*сън*
Цялата ухая на теб. Ах <333
For you![]()
I miss you...
Ох, обожавам тези моменти <333.Първоначално написано от onestar
Он: Шмати, пак извинявай за вчера, въпреки, че знам, че въобще не ми се сърдиш. Казах ти какво правя, когато ми е гадно и просто го направих. То не, че много исках, де...
Де да можех сега да те гушна. Или просто да се поразходим. Много обичам да усещам как ме стискаш винаги като се държим, а не отпускаш ръката си в моята. И обичам да ми мирише на теб, да!
Целувам те, душичке. Знаеш, че ми липсваш, нали?
Имам чувството, че тези 2 дни ще минат като 2 века..![]()
*сън*
Какво ще правим сега без минути?Трябва да измислим нещо, веднага!
Обожавам да чувам гласа ти и няма да се лиша от него <33
For you![]()
I miss you...
При мен май е все тая кво ще кажа![]()
Кога ще ме заключите, Чичко Полицай?![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Приятно море да те е*ба...![]()
Оо колко милоо ^^Първоначално написано от SuNsEt
![]()
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
Как да ти вярвамМного ме е страх.. сигурно прекалявам.. но не искам да стане както винаги..
не ме предавай моля те.. искам да ти имам доверие не го разваляй от сега :/
Оу, още не мога да се насмея- промоцията на бисквитките Вита голд![]()
обаче и колко съм наивна
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не трябваше да прибързвам.. извинявай...
Наистина съжалявам..
Обичам те <3
*сън*
Нали знаеш само кой обичам повече от брат си? И единствено кой обичам повече от себе си? Като знаеш, че си ти, остави ме да те заливам с любовта си. Не мога да ти се нарадвам, МАЛЧО!
Тъпак досещай се какво трябва да правиш...Имам огромното желание да се получи,но това че ти нямаш подход си е твой проблем...
Искам те до мен...
For you![]()
I miss you...
Айде пак сме си завряли телефона у гъзО.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Нали щеше да звъннеш като станеш, бе, шматко?![]()