- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.3
Бих му цитирала подписа на miminko, който гласи;
''Опитай да повярваш, че съм като вятъра - отлитам, щом душата ми поиска свобода."
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Слънчице, ела да се "гукаме" под завивките[-o<
![]()
![]()
![]()
Ще те убия, как може в 7 да ми звъннеш и да не ми говориш нищо, защото си объркал номера![]()
You're goooood.![]()
И Лека нощ.![]()
Забравих да ти го напиша, а не ми се влиза пак в скайп.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Караш ме да се чувствам изключително щастлива. Нямам представа как ще свиквам с липсата на това щастие чак до следващото лято.
Не си отивай. Просто не тръгвай...
Мамка му.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Значиии казах ти да ми пишеш като се прибереш, не да ми звъниш. Очаквах смс да видя тази сутрин, а не пропуснато. КАК ПО ДЯВОЛИТЕ ОЧАКВАШ ДА ТИ ВДИГНА ?! 10 пъти ти казах, че си лягам. И сега нито знам дали вече си на работа, може пък да си от по-късно, може да спиш още... МРАЗЯ като съм в невидение.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
И ?![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Толкова се радвам, че си до мен.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Искам да те видя..
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
обичам те сладко мое! да става утри да идваш по-скоро да ме взимаш от нас..., че ми омръзна сама в нас БЕЗ теб...!![]()
Понякога си мисля, че с теб си губим времето.. а ти все не правиш нещата, както трябва, за да се разубедя... Наистина не знам какво виждам в теб слабохарактерен, надут, егоист такъв... Не си наясно със себе си.. какво си остава да си наясно във връзка... Какво като ме обичаш като това те кара да се държиш като абсолютен хлапак.. Ако живееш с мисълта, че трябва да ти се свалят звезди жестоко си се объркал.. търси си звездите при Герганка.. дето цял живот ще ти реве и ще ти се тръшка да не я оставяш и че не може да живее без теб.. ми... аз мога.. и сама мога.. и с друг мога! Исках с теб, защото с теб го чувствах различно.. А различно ли беше??? И всички усилия струваха ли си??? Мразя те, за дето ще ме принудиш да си тръгна, а бях обещала да не го правя... Мразя те, за дето можех да ти дам твърде много, а ти даже и няма да го разбереш.. Мразя това, че така и не повярва, че си единствения мъж в живота ми... Мразя, че не осъзна, че ми пукаше от самото начало... Мразя, че не видя колко компромиси направих със себе си, за да Ни дам шанс..... Много си сбъркан.. да знаеш.. но това си е твой проблем, който този път няма да превръщам в мой.... Дадох ти твърде много време да се научиш да не бъдеш сам..... И не бях виновна за грешките на другите ти жени.. но понеже ти търсиш само това... не виждаш друго освен грешки.... Защо веднъж не погледна себе си бе, г-н *Безгрешен*???...
Глупав.. глупав, идиоте... никога няма да разбереш колко много те обичах........
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
jane_17, скоро не бях виждала толкова истинско нещо. Не съм и вярва;а, че в форум ще го видя![]()
По темата - нищо не върви неиздържам![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Милият ми той![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Обичам те , злато мое !!![]()
Връщай се по - бързо![]()
Адскии мноуу ми липсваш
![]()
![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
jane_17 , уникално е , нали няма проблем , че си го запаметих на документ в компа , за да мога да си го чета често ?![]()
![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Всичко е толкова красиво... Когато си до мен се чувствам... неописуемо е, не знам. Обичам те... и няма да се откажа, въпреки че най-трудното предстои.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
БлагодаряПонякога просто човек има нужда да си каже някъде всичко, което иска, но не би... защото аз няма да му кажа нищо... това е ясно. Нека си мисли, че съм поредното му разочарование... Спестявам му агонията на умиращата връзка, която аз преживявам от месеци..... и преживях... А ако той знаеше всичко нямаше да може........ А какъвто и да е.... аз искам да бъде щастлив...... Понякога и да си тръгнеш е любов.. без обяснения, защото, който те разбира няма нужда от тях, а който не те.. няма да те разбере и въпреки тях........
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Никога няма да ти се нарадвам!<3