- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.3
Довечера в "Севастократор" ли ще ходиммм? Трябва да знам, да кажа на Веси. Тъпо е всичко да става е последния момент![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Покажи ми, че си заслужава усилията... Не мога отново да бъда на второ място за някого. Мисля, че заслужавам повече!![]()
Нещо Ъ-Ъ тая вечер, а?
То целия ден е ши.ан де.
Знам какво точно се случва с теб, с нас... знам и как можем "да си стъпим на краката". Лошото е, че това не ни помага с нищо. Ще чакаме, това е.... стискай зъби! 'Баси...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
не си отивай в неделя,остани си на село и да си ми близко ,ти ще идваш в града аз ще идвам при теб
и искамм да те![]()
Прекарах чудесно днес >.< муаххх![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
дразниш меее![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ти си гаден и коравосърдечен и не заслужаваш нищо от мен, а най-малко самата мен.От 11 месеца се самонаранявам като седя с теб, защото те обичам, обаче майната и на ши*аната любов...и аз си имам достойнство и гордост и въпреки, че ти ме тъпка толкова време смятам да ти кажа "край", да ти върна всички твои боклуци, които са се насъбрали в нас и да си останем само със спомените за хубавите моменти, колкото и малко да бяха те.
Помни ме с добро и нека във всяка следваща само мен да търсиш и виждаш...искрено ти пожелавам да страдаш така както аз през тия 11 месеца.А когато си намериш хубава и добра жена, на която и пука за теб, значи тя е глупачка, ти също и нека ви е ГАДНО!!
your love is my drug <3
Искам да си дойдеш утре. :\
Обичам те.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
няма такова..свободна птичка съм си..но бих му казала на б...я
-Намери си някоя ,която да ти се подчинява..
-И при най-малкото да я заплашваш,че ако не дойде всичко ще свърши![]()
И все пак браво ,че ме изтърпя близо 2 години,щях да съжалявам ако...
Не се нерви за глупости, слънчо :*
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Снощи беше толкова пиян, че сега ти е гузно дори да ми се обадиш. Нека. Само не разбирам защо? Егати лайното си понякога.
Как така от нищото? Толкова време не си поглеждал алкохол и снощи без повод, без нищо реши да се наквасиш? Идиот!
А имах планове за вечерта...
Радвам се, че не бях с теб тогава, радвам се и че не ти вдигах телефона, 'щото такава помия щях да ти изсипя на главата, че щеше да се чудиш от къде ти е дошло.
Няма как да се видим днес. Най-вероятно и утре. Трай ся, кат' ти е плитък акъла.
Дори не искам да ми се обаждаш. Няма какво да ти кажа.... за пръв път...
Идиот!
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Само твоя съм! САМО! <3
абееееееее понякога си голям идиот ...., ама моя идиот![]()
Обичам те и не ми се сърди лигльо такъв, защото такъв ще ти перна...... Дай ми сега една целувка![]()
![]()
Трябва да поговорим и ТИ си този, който трябва да ми даде кураж да ти кажа всичко, защото ме е страх, че ще ми се скараш, че ще се разсърдиш... Много зле се чувствам от някои неща... Както се пееше в една песен "помежду ни стоят недоказани думи"... Трябва да обърнеш внимание на това, което ти казвам и не можеш да искаш от мен да преодолея сама кашата, която ти забърка... Трябва да ми помогнеш, знам, че ти пука. Бъди мъж най-сетне.
Защо ем измъчваш по този начин бееееееееееееееееееееее,к то не сме заедно ме блокирай,както го правеше преди.
Даже не ми и отг ненормалниче такова![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оздравявай бързо.Искам да те гушна...
... и да ме качиш на бюрото.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Йоли! Много ми липсваш... обичам те и нямам търпение да те видя отново
![]()
![]()
Страшно много ми липсваш...имам нужда да те видя![]()
![]()
![]()
Въобще не се замисляш какво правиш напоследък. Въобще не виждаш как ме караш да се чувствам аз от твоите постъпки.
Винаги ли си бил такъв егоист? Вече не знам кое е по-лошото, да си бил и да не съм го забелязвала или едва сега да проумявам това.
Казах ти вече, че искам време... за себе си, за да се осъзная малко и за да погледна нещата малко по-отдалече.
Лошото (или пък хубавото!?) е че се чувствам по-добре сама.
Нямам идея какво ще се случи от тук нататък.
For you![]()
I miss you...
Най- накрая днес си идваш![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!