- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.3
аз си нямам гадже , но харесвам едно момче и бих му казала - липсваш ми ,много държа на теб и искам да стане нещо между нас ,силно го искам![]()
Знаех си. Бях сигурна. Толкова си се зарибил, че даже от вас не искаш да излезеш. ПФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ ФФФФФФФФФФФФФ.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Бебеее, майната им на Стяуа...ние сме велик отбор! Чакам те да си дойдеш!
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
++++Първоначално написано от annonimnna
![]()
awerw♥
I-I love you like a love song, babyНещо си ме разлигавил тази вечер.. Не те е срам! Искам винаги да го правиш <33333333
Защо по дяволите не ми звъниш!? Толкова много искам да те чуя...нямам търпение да си дойдеш![]()
![]()
Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]
Сладки сънища любов моя![]()
Прав си, съжалявам, че не те послушах. Извинявам се.
Искам да те чуя, липсва ми гласа ти.Обичам те!
![]()
*сън*
офф бе, милоо! аре прибирай се, че мн ми липсваш.. ;x
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Ставай да ме водиш , че ще закъснея за работа!!![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Нервна съм...искам днес да е дъъъъълъг ден и после като отида на море да ми мине по-бързо морето и...и да те видя пак. <3
Гуш...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
искам вече да е понеделниккккккк...
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Намери ми отнякъде тревааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааа, ще се побъркамммм![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Муце, обичам те толкова много :*
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Само да дойде утре...![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Имам нужда от теб... точно тук, точно сега... ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО : ((((
Пък ако знаеш какво те чака утре вечер...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Имаш изненада...нещо което ти обещах![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
Искам да видя!![]()
Добре, че си досетлив. XD
На мен като ми каза оня ден: "Сиси, подсети ме." май там си остана.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Хохохо, признай си, че съм душичка, понякога![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!