- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.3
И само ако някой ден ме пуснеш да си отида!!!
да си чуе тела вече... крайно време е![]()
![]()
Спамер!![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Вдигни си шибания телефон. -.-
Обичам те и ми липсваш адски!![]()
Да свършва тази седмица... Липсваш ми.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Знаеш ли, дори и след всичките гадории, които станаха днеска, вместо да те мразя за постъпката ти, искам да те прегърна. Май си падам мазохист, но и така да е, обичам те!!!
Айде пак старата песен на нов глас, душко.. Ама този път, всичко свършва в понеделник. Окончателно. Завинаги.
Много сладки 9 месеца бяха, но благодарение на приятелчетата ти и на безумната ми глупост .. ,и на тъпите ти треволяци, слагам край на цялата драма, защото вече ми дойде в повече.
Ще ми липсваш адски много.
Искам пак!
Липсваш ми вече ...
Защо веднъж не ми повярваш и не спреш с тия глупости и тау пуста ревност! Обичам те! :X
24.12.2010
2 думи,9 букви ... Л-И-П-С-В-А-Ш М-И !!!!!! <3 и то нереално много...и ОБИЧАМ ТЕ <3
Ей ся ти е*ах майката-повтарям си го от една-две седмици,ама с тва оправдание, дето ми го лузна по масата, няма да стане. Не сме се разбирали да се измъкваш като пръдня из гащи, а аз да стоя и да зяпам като ударена с мокър парцал. Това че с нищо не показвам колко ми е тъпо от щуротиите ти с бившата ти приятелка, не означава че тия дена няма да отечеш, ако не се навиеш един път да говориш по темата с някакъв нормален тон.
@BornToRaiseTheHell, премисли нещата много добре и чак тогава изкарвай изводите. Трябва да си сигурна в това, което ще направиш !
По темата: Нямам търпение да те видя, сърцето ми хлопа бездънно, докато те няма <3