- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.3
За Теб Живея !![]()
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Чесно ти казвам ако до няколко месеца не се преместя да живея при тебе тва просто няма да съм аз.А той най-вероятно ще ми отвърне : Не се напъвай,миличко.![]()
Не очаквах толкова детинско поведение от теб, а трябваше.., щото явно си още детенце. Поне като ще лъжеш, лъжи както трябва.
Знаеш ли, всичко тотално се обърка. Може би беше грешка.. Всичко това беше голяма грешка. Не исках и не искам да става така и не знам дали не преувеличавам, но.. ти трябва да решиш искаш ли да сме заедно и да си седнеш на задника, или искаш да се разделим и да си свободен да правиш каквото си искаш? Не мога да ти казвам какво да правиш и никога не съм искала, но..просто от едното актьорско самочувствие трябваше да ме излъжеш
И без това вече се излагаш в тая област- или се правиш, че не съществувам и се държиш супер кофти, или изобщо не се появяваш? Ти кое би избал- безмислена любов или липса на любов? Е, аз избирам липсата, защото просто е по-малко унищожителна и рано или късно я забравяме и продължаваме напред, докато безсмислената любов може да продължи много повече и още по-трудно се преодолява.
Обичах те, но имам чувство за самосъхранение. Съжалявам, за което.
Престани да ми звъниш, имам нужда от лично пространство!!!Базик
Бих му казала........ми кво да кажа обичкам те!!!
Не ходим приятели сме все още..,но: .. Липсваш ми![]()
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Благодаря ти,че ме разбра. И те ОБИЧАМ МНОГО и не искам НИКОГА повече да се караме моля те![]()
Сори,ако се дразниш,че те цитирам но..точно тези думи бих му казала и аз.Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
искам те![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Всичко ще се оправи рано или късно.До сега бях с теб и винаги ще е така.Завинаги оставам твоето момиче!Обичам те,благодаря ти че всеки ден си до мен и ме правиш все по-щастлива![]()
![]()
What i want is obvious , what i love is unique
Много те обичам! Неискам да те губя за нищо на света!! Моята сродна душа!
I guess you're too afraid to show your feelings...
'Cause everytime we touch, I get this feeling.
And everytime we kiss I swear I could fly.
Your arms are my castle, your heart is my sky.
They wipe away tears that I cry.
![]()
Обичам те и нищо не мога да направя по въпроса..![]()
![]()
Няма всичко да се прецака толкова лесно, ама си дай малко зор, бе слънце.
хаха аз си му го казах... ама е прекалено цензурирано за тук ;ддд мхмм .. ;дд![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
духай, скапаняк ..![]()
не бе, нямам гадже, репликата ме кефи![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
така е, репликата ме грабна![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ако знаеш колко много знам и всички глупости дето ги правиш ги знам, казах ти, че тези неща никога не остават скрити.....
Do you think i'm an idiot?
Напоследък само ме дразниш,но все пак те обичам!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It’s funny how the people who know
me the least have the most to say..
Първоначално написано от BlackFlower
+1
май е всеобщо "заболяване" при мъжете това - да дразнят!
Държавата Комплексария се намира в югоизточна Европа, там където някога е била България! В Комплексария омразата е национална философия, а оплюването на всичко и всеки - начин на живот! Там всяка хубава жена бива наричана курва, всяко лично усърдие и постижение се омаловажава до степен непозната в хилядолетната история на човечеството! Добре дошли!
Духай..Ама довечера наистина ще го духаш. Така и не се научи кого да лъжеш, идиот малоумен! И знаеш, че ще ми кажат..