- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.3
Ти си най-най-най-готиното нещо!!!![]()
Мразя,че трябва да ходиш на даскало,не искам,мое лигаво бебчии.
Ти можеш ли два дена да издържиш без да изцепиш някоя глупост или да си търсиш причини да се караме?
Не че вече има каквото и да било значение.. и не че докато имаше, на теб ти пукаше. Не ме е яд, че се държиш така, защото рано или късно и теб ще те забравя като всичките преди теб, яд ме е, че ТЯ се съсипа да ми обяснява, че не си за мен, а аз, нали съм "влюбена", я игнорирах и едва ли не се скарах с нея, ама ти нали ме "обичаше", нали ми вярваше.. и аз-овцата глупава, се вързах.
И сама съм си виновна, и си го знам.., ама.. глупаво е. Глупаво е да лъжеш някого, че го обичаш, защото, видиш ли, ми въпросната патка, може да те заобича, да й се невиди..И после, като види колко "мноооого я обичаш и не можеш да живееш без нея", ще страда. Така се получава и с мен, за съжаление.
Много добър актьор си, признавам те, и аз съм наивна публика, и това си го признавам, ама поне вземи ми кажи, че аз съм "жалката" и да се свършва това мъчение..Въпреки че не ми е ясно кое точно е жалкото в това да се интересуваш от някого и когато си невинен, да не се бъркаш, но.. това е друг въпрос. Детска психика, в крайна сметка, трябва да пораснеш преди да си говорим по тая тема.И да, мъчение е, защото ти просто не си за мен, както ме и предупредиха не веднъж и не един човек, и не по един и два начина се пробваха да ми го докажат, но нали "истинската" любов прави чудеса? Ми, твойта като не е истинска, ко прайм? А, досещай се самичък, миличък.
Съвсем отделен въпрос е, че се издъни откъм актьорска игра. За последната седмица получаваш чиста двойка. Аз ли ще те уча да лъжеш, бе момче? То е ясно, че съм ти за единия секс, който така и не получи, но вчера всичко се видя.. Ядосан, бесен.. иии.. само чу думата "секс", и ме заобича-Грешка номер 1.
Изръси на половината ми ДОБРИ приятелки, че ги обичаш и знаеш, че ще ми кажат-Грешка номе 2.
Много говориш за секс. Жените, обичаме да ни лъжат, че ни обичат, а не че имате някакъв сексуален потенциал, защото първо, много се набива на очи това, че съм само за славния секс, второ-нямаш никакъв потенциал-Грешка номер 3.
Още нещо? Е,да, подведе ме, успя, браво, ама накрая се издъни.Радвам се, че се издъни сега, а не след славния невъзможен секс. И знаеш ли, единствено за това и ставаш. Секс, секс, секс.. и, да видим, секс. За друго си негоден, ама ще ми трябва около един месец да го осмисля и да престана с моите глупави чувства към теб.
Обичам те.., ама спокойно, като не си заслужава и няма да какво и по-точно ЗА КОГО, ще ми мине.![]()
Сега ХУБАВО ЛИ ТИ е без мен.. !? Използвачка такава .. Повече НяМА ДА МЕ ВИДИш ..
![]()
ESL !!!
Ти си момчето,което съм искала цял живот.
Оф като си до мен не те искам,като те няма умирам за теб. Това нормално ли е![]()
искам да си говориим![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Бих казала на този, който харесвам - в моментааа ми трябваш. Не можеш да си представиш какво ти мисля ,ако беше тук щеше да е .. приятно![]()
Издаде се. Много се издаде.
Не смяташ ли, че много се набива на очи, ако ме обичаш само когато става дума за секс? Е, добре, ще става каквото ще.
Върви на майната си, прави каквото искаш, но гледай аз да не разбирам, защото и без това съм достатъчно объркана и наранена.
Обичам те и съжалявам...
И знаеш ли какво.. Той ми пише всяка вечер, нормално ли е?
Нали беше човекът за мен? Е, защо, мамка му, човекът за мен не ме търси пръв никога и дори се вижда по-рядко с мен от него.
Рано или късно ще ми омръзне от тая игра на котка и мишка..И тогава ще се усетиш какво НЕ се прави.
Изкарах най-готината вечер в живота си с теб! И като си представя какво ни очаква.. Всеки ден с теб е приключение!!! ХХХ
Милият ми пикльо той,муаа.Утре ще ми е тъпо ако не те чуя,ама не вярвам цял ден да го избираш тоя часовник.
Как ще издържа следващите 3 дни без да те виждамВече ми липсваш, а още един ден не е минал
Добре че поне ще се чуваме по телефона
Обичам те много много много много много!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и така силно бих го гушнала
![]()
![]()
I walk through the valley of the shadow of death..
I'm not scared cause You're holding my breath.. <3
Защо........
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Писинко обичкам те любов,незнам писенце какво ще правя без теб като замина... но писе ще се върна и отново ще сме заеднокак си мечтая един ден ти да си лягаш и събуждаш до мен ... Да си имаме едно малко сладко бебенце със сини очички като твоите писенце ...
Вече 3 години си до мен,боже мисля си обожавам те
и Благодаря,че те има
![]()
![]()
Много, ама много ще си те пазя! Така да знаеш!![]()
Тъпо копеле нещастно,мръсна долна гад си ти.
Тъпо копеле нещастно,мръсна долна гад си ти.тва си...
Биберонмного,много ама много те искам.Обаче тоя твоя Уоу как почва да ми лази по нервите ...