.
Отговор в тема
Страница 7 от 30 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 735
    Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Разболях се заради теб.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ти си най-най-най-готиното нещо!!!

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Мразя,че трябва да ходиш на даскало,не искам,мое лигаво бебчии.

Ти можеш ли два дена да издържиш без да изцепиш някоя глупост или да си търсиш причини да се караме?
    Не че вече има каквото и да било значение.. и не че докато имаше, на теб ти пукаше. Не ме е яд, че се държиш така, защото рано или късно и теб ще те забравя като всичките преди теб, яд ме е, че ТЯ се съсипа да ми обяснява, че не си за мен, а аз, нали съм "влюбена", я игнорирах и едва ли не се скарах с нея, ама ти нали ме "обичаше", нали ми вярваше.. и аз-овцата глупава, се вързах.
    И сама съм си виновна, и си го знам.., ама.. глупаво е. Глупаво е да лъжеш някого, че го обичаш, защото, видиш ли, ми въпросната патка, може да те заобича, да й се невиди..И после, като види колко "мноооого я обичаш и не можеш да живееш без нея", ще страда. Така се получава и с мен, за съжаление.
    Много добър актьор си, признавам те, и аз съм наивна публика, и това си го признавам, ама поне вземи ми кажи, че аз съм "жалката" и да се свършва това мъчение..Въпреки че не ми е ясно кое точно е жалкото в това да се интересуваш от някого и когато си невинен, да не се бъркаш, но.. това е друг въпрос. Детска психика, в крайна сметка, трябва да пораснеш преди да си говорим по тая тема.И да, мъчение е, защото ти просто не си за мен, както ме и предупредиха не веднъж и не един човек, и не по един и два начина се пробваха да ми го докажат, но нали "истинската" любов прави чудеса? Ми, твойта като не е истинска, ко прайм? А, досещай се самичък, миличък.
    Съвсем отделен въпрос е, че се издъни откъм актьорска игра. За последната седмица получаваш чиста двойка. Аз ли ще те уча да лъжеш, бе момче? То е ясно, че съм ти за единия секс, който така и не получи, но вчера всичко се видя.. Ядосан, бесен.. иии.. само чу думата "секс", и ме заобича-Грешка номер 1.
    Изръси на половината ми ДОБРИ приятелки, че ги обичаш и знаеш, че ще ми кажат-Грешка номе 2.
    Много говориш за секс. Жените, обичаме да ни лъжат, че ни обичат, а не че имате някакъв сексуален потенциал, защото първо, много се набива на очи това, че съм само за славния секс, второ-нямаш никакъв потенциал-Грешка номер 3.
    Още нещо? Е,да, подведе ме, успя, браво, ама накрая се издъни.Радвам се, че се издъни сега, а не след славния невъзможен секс. И знаеш ли, единствено за това и ставаш. Секс, секс, секс.. и, да видим, секс. За друго си негоден, ама ще ми трябва около един месец да го осмисля и да престана с моите глупави чувства към теб.
    Обичам те.., ама спокойно, като не си заслужава и няма да какво и по-точно ЗА КОГО, ще ми мине.

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Сега ХУБАВО ЛИ ТИ е без мен .. !? Използвачка такава .. Повече НяМА ДА МЕ ВИДИш ..
    ESL !!!

Град
    Несебър ;]
    Ти си момчето,което съм искала цял живот.

Ей, не мое се запре..
    Охладняваш. Издаваш се. Обичам те..

Град
    Варна
    Оф като си до мен не те искам,като те няма умирам за теб. Това нормално ли е

Супер фен Аватара на lyfche
    искам да си говориим
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    I KILL YOU !!!!!
    ESL !!!

Град
    Варна
    Да идва събота

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Бих казала на този, който харесвам - в моментааа ми трябваш. Не можеш да си представиш какво ти мисля ,ако беше тук щеше да е .. приятно

Издаде се. Много се издаде.
    Не смяташ ли, че много се набива на очи, ако ме обичаш само когато става дума за секс? Е, добре, ще става каквото ще.
    Върви на майната си, прави каквото искаш, но гледай аз да не разбирам, защото и без това съм достатъчно объркана и наранена.
    Обичам те и съжалявам...

И знаеш ли какво.. Той ми пише всяка вечер, нормално ли е?
    Нали беше човекът за мен? Е, защо, мамка му, човекът за мен не ме търси пръв никога и дори се вижда по-рядко с мен от него.
    Рано или късно ще ми омръзне от тая игра на котка и мишка..И тогава ще се усетиш какво НЕ се прави.

Град
    My own world
    Изкарах най-готината вечер в живота си с теб! И като си представя какво ни очаква.. Всеки ден с теб е приключение!!! ХХХ

Град
    Несебър ;]
    Милият ми пикльо той,муаа. Утре ще ми е тъпо ако не те чуя,ама не вярвам цял ден да го избираш тоя часовник.

Как ще издържа следващите 3 дни без да те виждам Вече ми липсваш, а още един ден не е минал Добре че поне ще се чуваме по телефона Обичам те много много много много много! и така силно бих го гушнала
    I walk through the valley of the shadow of death..
    I'm not scared cause You're holding my breath.. <3

ставаййй :P

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Остани ощее понее за...1 месец

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Защо........
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Писинко обичкам те любов,незнам писенце какво ще правя без теб като замина... но писе ще се върна и отново ще сме заедно как си мечтая един ден ти да си лягаш и събуждаш до мен ... Да си имаме едно малко сладко бебенце със сини очички като твоите писенце ... Вече 3 години си до мен,боже мисля си обожавам те и Благодаря,че те има

Град
    My own world
    Много, ама много ще си те пазя! Така да знаеш!

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Тъпо копеле нещастно,мръсна долна гад си ти.

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Тъпо копеле нещастно,мръсна долна гад си ти.тва си...

Град
    Несебър ;]
    Биберон много,много ама много те искам.Обаче тоя твоя Уоу как почва да ми лази по нервите ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си