- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.3
Липсваш ми. Ненавиждам "семейните" празници. Искам да празнувам всичко с теб. Знам, че и това време ще дойде, но търпението ми се изчерпва.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
радвам се ,че се прибра...Супер утре сме заеднооо на вилатаааа (сън)
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Няма да те пусна! Няма, няма, няма!!!![]()
Аз съм най-щастливатаа .. - благодарение на теб коте , обичам те повече от всичко ! (h)
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Милоо снощи кви раоти съм ти писала.Не,не..нямам думи просто.Бтв : Къде сии ? : ((
Че ми липсва и искам да го гушна..
не сме се виждали от..понеделник.. и няма да се видим от вторник най-рано..![]()
искам да те видянадявам се и ти искаш .. моля ти се некаа излезне вариант днеска да се видиме
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Обичам те повече от всичко !
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Миличко,майка ти наистина доста дразни,ама явно не вярва,че ще си вземиш изпитите,трябва повече да ти има доверие.А пък след като си вземиш изпитите имаме цялото време на света за нас,муаа.![]()
![]()
Я гледай колко секс има за правене, никакво бавенеееее![]()
Броя часовете.
А какво те чака като се прибера![]()
![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
ЗДРАВЕЙ !!! НЕ ЗНАЕШ КАКВО ИСКАШ !!!![]()
![]()
![]()
Цент не ме интересуват някакви малки пикли.Само мой си.
не искам да ти разбия сърцето, но...нззз
Искам да прекалявам с теб! Ама много да прекалявам!!!
бебиии обичкам теее! утрее.. ее ти си знаеш
му boy
Не знам,адски тъпото ми е.Защо трябва да се бъркат в нашите отношения ? Извинявай,но ако ти бяха истински приятели въобще нямаше да мрънкат и щяха да те подкрепят,както прави Кристиян.Явно е единствения,който мисли разумно и го интересува какво искаш ти и как се чувстваш.Добре,както и да е,супер много ми липсваш и се надявам филма ви да свърши скоро ..
Защо не вярвам на думите ти? Защо винаги отричаш това, което си казал? Поне веднъж ми покажи, че си струва всички мъки, които преживявам, само за да бъда с теб.![]()
Обичам те.
Мразя,че си далеч,мразя тъпите пречки заради които не можем да сме заедно.Моля се просто всичко това да свърши и да бъдем само аз и ти .. само това искам.Ти си моето прекрасно лигоче,единствено.![]()
Не трябваше да го правиш, сега ме боли.
Въпреки това, те обичам с цялото си сърце и душа и няма да спра да се боря, за това което градихме толкова време!
*сън*