- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Стрии само от едната страна?
ДО колкото съм виждал хора, ако иамт стрии, примерно ще имат на 2-те ръце, или двата баджака или на 2-те страни на тялото някъде... аз имам стрии на дясната буза от зад. Само там. Другата ми страна е чиста като бебешко дупе. Каква е причината само от дясната страна да имам стрии и то да са много и дълбоки? Дори леко започват да се качват нагоре? От начинът ми на седене ли е? Доста време преди прекарвах пред компютъра и седях общо взето по един и същи начин на фотйола. Тея стрии ги имам от 4 години и не мога да ги махна и през това време само излизат и излизат нови.
Да си взимал някакви медикаменти? На колко си години?
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
На 22 почти. Нищо не съм вземал. Просто често пълнея малко и после спадам. Но не си го обенявам защо само на дясната буза е станало така и то "доста и дълги". От 4-5 години ги имам, тогава започна с няколко и се увеличиха, от 1 година се опитвам да ги махна като потояно всяка нощ съм мазал с какви ли не неща от аптеките са стрии.
Ако са бели няма да се махнат, не си харчи парите. Колкото до това, че са ти само на едната част, възможно е, но е доста странно. Аз лично имам същия проблем с бели стрии на коляното [само едното] в следствие на кортикостероиди.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
еми то стриите на това се дълйът (на рязко дебелеене и отслабване) там се късаше нещо и е необратима промяна. има кремове които за за предотвратяват появата на още стрии. аз имам малко на бедрата ама съм ан 13![]()
![]()