.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Бременна ли съм?

И така отностно баналния въпрос .. БРЕМЕНА ЛИ СЪМ ? И аз това ще попитам ако има някой свестен който да ми отговори има ли шанс да забременея след като с приятелят ми правихме секс без презерватив,но той НЕ свърши в мен след това мина известно време около 30 мин. и започнахме отново без презерватив ?

Липсва описателно заглавие.
    kalpazanka

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Шанс винаги има, но това не значи, че си бременна. Другия път не си насилвайте късмета ползвайте презерватив (или хапчета, предписани от специалист).

Фен
    Град
    Бургас
    След ,като е свършил веднъж(отвън,както казваш),уринирал ли е преди да започне втория път?
    Ако е уринирал и се е измил,едвали да е станало нещо.

Не е уринирал,но се избърса в чаршафа и ако съм му направила свирка има ли пак вероятност да е останало нещо

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Тъпо парче си, винаги има шанс да си бременна. Тъпчи се със ескапел

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Тъпо парче си, винаги има шанс да си бременна. Тъпчи се със ескапел
    Хайде, модераторката пак поДлудя!

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от uniqueeeeeeee
    Не е уринирал,но се избърса в чаршафа и ако съм му направила свирка има ли пак вероятност да е останало нещо
    щом се е изтрил няма проблем не си бременна

kiki1991 мерси относно,че ескапел няма как на 16 съм

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    Защо да няма как? Купуваш и пиеш,ако са минали по-малко от 72 часа след половия акт! Това с избърсването в чаршафа не убива сперматозоидите между другото,трябва да е уринирал и да се е измил,за да няма никакъв шанс.. Не разчитайте на късмета си,има шанс, и при това не е много малък!

Овулация и съответно яйцеклетка+ Сперматозоид= Възможна Бременност

Сама си прецени какви савъзможностти да си бременНа.

Голям фен Аватара на xinfamous
    виж ве бот,има хиляда такива теми,вместо да пускаш поредната просто цъкни! даже не е нужно да търсиш,те са на първата страница омг! пожелавам ти да си бременна с тризнаци дано
    Can It All Be So Simple ?

вие полвината тука сте такива ботове дето само убиждате като тебе напримерно никой не ти иска мнението и отностно моят проблем е съвсем различен

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Не,твоят проблем е като на едно 80% от пишещите тук-че не мислиш (освен това,че теми като твоята има много).
    И бтв,твоят правопис ме уби.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Овулация, моме, овулация смятай!

SonataArctica и kartacha- вземете си валидол!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от uniqueeeeeeee
    вие полвината тука сте такива ботове дето само убиждате като тебе напримерно никой не ти иска мнението и отностно моят проблем е съвсем различен
    НАпримерно можеше да провериш за други теми подобни на твоята. Повярвай ми, има такива. Това, че си като кон с капаци, не значи, че всичко около теб не съществува.
    Хайде, бягай да раждаш и ни освободи от присъствието си.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Оле.. избърсал се в чаршафа..
    Следващият път да уринира (защото част от спермата може да остане в каналчето на пениса) и да се измие (зада се махне спермата върху пениса)..
    Хайде сега си смятай овулацията и си блъскай главата.. Като беше тръгнала да правиш секс на 16, поне да беше подпитала това онова... То не стига само путка да имаш, ами и акъл трябва!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Виж, шанс винаги има. Затова и хората съветват да се използват предпазни мерки. Метода на прекъснатия полов акт не е сигурен. И е желателно след като рискувате по този начин, след първия акт приятелят ти поне да се измие. В твоя случай не знам какво да те посъветвам освен Ескапел - не е много полезно за организма, но като не внимавате...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на draid
    Ама как ви мина през главата да се избърше с чершафа

1-во е нехигиенично
    2-ро тая работа с бърсане не става
    3-то като поливаш с маркуча и спреш чешмата, това означава л иче в маркуча няма вода

Уникални сте простъо, то от веднъж без предпазни мерки има възможност, какво остава за втори път без презерватив. И стига сте ги пускали тия теми. На ден по 10 такива теми има, четете.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Бременна си ,поздравления!
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

МИСЛЕТЕ бе деца..... хората ти казаха, ако се съмняваш и актът е бил преди 72 часа купи си ескапел и го изпий, не е 100% гаранцията обаче и е доста вредно максимум 2 хапчета на година с епрепоръчва. И следващият път с предпазни средства!!!!

Град
    Пловдив
    Бременна си, самоубий се
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Как ще го кръстите

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    За половин час толкова ли не можа да иде и да си го измие? Пък като ви мързи толкова много и интимни кърпички са направили хората.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Възможно е...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Не искате да ви третират лошо, а задавате мега малоумни и тъпи въпроси, които са породени от абсолютната ви нехайност и на всичкото отгоре са зададени поне още 100 пъти преди това. Е как ще стане тоя номер?

1) Защо не се замисли малко преди да правиш секс?
    2) Като не ти стиска от к'ъв зор го прави без презерватив? Разбирам да знаеше поне и да искаше к'вото правиш...
    3) Защо по дяволите не потърси малко преди да напишеш тема номер 394580375 по тоя въпрос?

ПТ:
    Има шанс да си бременна. Има, защото сте недостатъчно образовани сексуално и с гаджето ти правите неща, за които не ви стига акъла. Колко е голям или малък тоя шанс зависи от месечния ти цикъл и, ако поне си беше направила труда да си напишеш колко ти е дълъг и кога почва/свършва, някоя мацка можеше да ти сметне овулацията и да ти каже.

А правопис и хигиенни навици не смятам и да подхващам...тя не може да пише, той маже в чаршафите и не се мие...каква мила картинка се разкрива...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си