- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли съм?
И така отностно баналния въпрос .. БРЕМЕНА ЛИ СЪМ ? И аз това ще попитам ако има някой свестен който да ми отговори има ли шанс да забременея след като с приятелят ми правихме секс без презерватив,но той НЕ свърши в мен след това мина известно време около 30 мин. и започнахме отново без презерватив ?
Липсва описателно заглавие.
kalpazanka
Шанс винаги има, но това не значи, че си бременна. Другия път не си насилвайте късмета ползвайте презерватив (или хапчета, предписани от специалист).
След ,като е свършил веднъж(отвън,както казваш),уринирал ли е преди да започне втория път?
Ако е уринирал и се е измил,едвали да е станало нещо.
Не е уринирал,но се избърса в чаршафа и ако съм му направила свирка има ли пак вероятност да е останало нещо
Хайде, модераторката пак поДлудя!Първоначално написано от SonataArctica
щом се е изтрил няма проблем не си бременнаПървоначално написано от uniqueeeeeeee
kiki1991 мерсиотносно,че ескапел няма как на 16 съм
![]()
Овулация и съответно яйцеклетка+ Сперматозоид= Възможна Бременност
Сама си прецени какви савъзможностти да си бременНа.
виж ве бот,има хиляда такива теми,вместо да пускаш поредната просто цъкни! даже не е нужно да търсиш,те са на първата страница омг! пожелавам ти да си бременна с тризнаци дано
Can It All Be So Simple ?
вие полвината тука сте такива ботове дето само убиждате като тебе напримерно никой не ти иска мнението и отностно моят проблем е съвсем различен![]()
Не,твоят проблем е като на едно 80% от пишещите тук-че не мислиш (освен това,че теми като твоята има много).
И бтв,твоят правопис ме уби.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Овулация, моме, овулация смятай!
SonataArctica и kartacha- вземете си валидол!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
НАпримерно можеше да провериш за други теми подобни на твоята. Повярвай ми, има такива. Това, че си като кон с капаци, не значи, че всичко около теб не съществува.Първоначално написано от uniqueeeeeeee
Хайде, бягай да раждаш и ни освободи от присъствието си.![]()
Оле.. избърсал се в чаршафа..![]()
Следващият път да уринира (защото част от спермата може да остане в каналчето на пениса) и да се измие (зада се махне спермата върху пениса)..
Хайде сега си смятай овулацията и си блъскай главата.. Като беше тръгнала да правиш секс на 16, поне да беше подпитала това онова... То не стига само путка да имаш, ами и акъл трябва!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Виж, шанс винаги има. Затова и хората съветват да се използват предпазни мерки. Метода на прекъснатия полов акт не е сигурен. И е желателно след като рискувате по този начин, след първия акт приятелят ти поне да се измие. В твоя случай не знам какво да те посъветвам освен Ескапел - не е много полезно за организма, но като не внимавате...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ама как ви мина през главата да се избърше с чершафа![]()
1-во е нехигиенично
2-ро тая работа с бърсане не става
3-то като поливаш с маркуча и спреш чешмата, това означава л иче в маркуча няма вода
Уникални сте простъо, то от веднъж без предпазни мерки има възможност, какво остава за втори път без презерватив. И стига сте ги пускали тия теми. На ден по 10 такива теми има, четете.
Бременна си ,поздравления!![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
МИСЛЕТЕ бе деца..... хората ти казаха, ако се съмняваш и актът е бил преди 72 часа купи си ескапел и го изпий, не е 100% гаранцията обаче и е доста вредно максимум 2 хапчета на година с епрепоръчва. И следващият път с предпазни средства!!!!
Бременна си, самоубий се![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Как ще го кръстите![]()
За половин час толкова ли не можа да иде и да си го измие? Пък като ви мързи толкова много и интимни кърпички са направили хората.
Възможно е...
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Не искате да ви третират лошо, а задавате мега малоумни и тъпи въпроси, които са породени от абсолютната ви нехайност и на всичкото отгоре са зададени поне още 100 пъти преди това. Е как ще стане тоя номер?
1) Защо не се замисли малко преди да правиш секс?
2) Като не ти стиска от к'ъв зор го прави без презерватив? Разбирам да знаеше поне и да искаше к'вото правиш...
3) Защо по дяволите не потърси малко преди да напишеш тема номер 394580375 по тоя въпрос?
ПТ:
Има шанс да си бременна. Има, защото сте недостатъчно образовани сексуално и с гаджето ти правите неща, за които не ви стига акъла. Колко е голям или малък тоя шанс зависи от месечния ти цикъл и, ако поне си беше направила труда да си напишеш колко ти е дълъг и кога почва/свършва, някоя мацка можеше да ти сметне овулацията и да ти каже.
А правопис и хигиенни навици не смятам и да подхващам...тя не може да пише, той маже в чаршафите и не се мие...каква мила картинка се разкрива...![]()