- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли съм?
Сперматозоидите умират при среда, съдържаща кислород. Така че аз лично смятам, че малките копеленца са си гътнали![]()
не си ,все пак си купи тест за всеки случай
love is gone!
Ето я баба ванга дами и господа,във целия си блясък!!Първоначално написано от marti93
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
от свирка няма да забременееш.....абе ти като правиш секс информирай се преди до започнешПървоначално написано от uniqueeeeeeee
Искам да попитам, възможно ли е да забременееш, ако правиш секс и на следващия ден ти дойде цикъл? (А всъщност цикълът трябва да ти дойде 14 дни по-късно) ??
Оф, не се ли научихте кое е цикъл и кое менструация?
По начало не може, тъйю като вероятността за овулация от другия яйчник е нищожно малка. Като се има предвид ,обаче, дисбалансът и подраняването на менструацията, не е зле да вземеш мерки при следващия полов акт.
Еякулация във влагалището имаше ли?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Добре правиш секс без презарватив, естествено, че вероятноста за болести+бременност е огромна!
![]()
After a hurricane comes a rainbow. <3
Е как да ти отговорим на тоя въпрос ?
ОчевАдно, търсиш утешение - е не си - споко![]()
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
Обзаведохте ли детската?
Значии, на 6 ден след секс си направих тест ии излезе отрицателен, обаче продължавам да се притеснявам понеже не трябваше да ми идва, а ми дойде веднага след секс (на другия ден)
Я седнете всички и прочетете това онова, чак тогава правете секс.
СЕКСЪТ Е ЗА ЗРЕЛИ ХОРА!
на 18 съм
Първоначално написано от gotniq
оффф ,,gotiniq,, спри се вече бе човек земи си търси кой да е*беш в някой др сайт стига писа по 100 писма и ни занимава с глупости!!!!!!!!
няма значение, не съм казала за големи, а за Зрели хора. Да мислиш трезво и зряло и да си готов да поемеш последиците от постъпките си.Първоначално написано от secrett
Не знам дали е най-подходящото място, но тъй като стана въпрос за след секса без презерватив.. наложи се да пия ексапел преди 3 дни, но никакви странични ефекти не са се проявили. Това означава ли, че не е въздействало хапчето или просто има и такава вероятност проблеми да няма от него?
не на теб казвах, че съм на 18... Някой ме беше питал на колко съм ии на него отговаряхПървоначално написано от MedSestrata
)
Първоначално написано от AllEyesInMe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Така става като мислите с оная си работа и не се образоватее...
Оф ай спрете вече бе хора ! Има толкова инфо в нета ?! Като толкова се чудиш иди и си купи един тест 4лв струва!!!! Ние от къде може да знаем ?! Направо ме изумявате вече , пораснете !!!!
да бременна си време е да почерпите![]()