.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Сперматозоидите умират при среда, съдържаща кислород. Така че аз лично смятам, че малките копеленца са си гътнали

какво стана, кажи, тука целия форум тръпнем в очакване

Голям фен
    не си ,все пак си купи тест за всеки случай
    love is gone!

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от marti93
    не си ,все пак си купи тест за всеки случай
    Ето я баба ванга дами и господа,във целия си блясък!!
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Цитирай Първоначално написано от uniqueeeeeeee
    Не е уринирал,но се избърса в чаршафа и ако съм му направила свирка има ли пак вероятност да е останало нещо
    от свирка няма да забременееш.....абе ти като правиш секс информирай се преди до започнеш

Искам да попитам, възможно ли е да забременееш, ако правиш секс и на следващия ден ти дойде цикъл? (А всъщност цикълът трябва да ти дойде 14 дни по-късно) ??

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Оф, не се ли научихте кое е цикъл и кое менструация?
    По начало не може, тъйю като вероятността за овулация от другия яйчник е нищожно малка. Като се има предвид ,обаче, дисбалансът и подраняването на менструацията, не е зле да вземеш мерки при следващия полов акт.
    Еякулация във влагалището имаше ли?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Добре правиш секс без презарватив, естествено, че вероятноста за болести+бременност е огромна!

After a hurricane comes a rainbow. <3

Е как да ти отговорим на тоя въпрос ?
    ОчевАдно, търсиш утешение - е не си - споко
    риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил

anonymous768631
    Guest
    Обзаведохте ли детската?

Значии, на 6 ден след секс си направих тест ии излезе отрицателен, обаче продължавам да се притеснявам понеже не трябваше да ми идва, а ми дойде веднага след секс (на другия ден)

Я седнете всички и прочетете това онова, чак тогава правете секс.

СЕКСЪТ Е ЗА ЗРЕЛИ ХОРА!

на 18 съм

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново

Re: Бременна ли съм?

Цитирай Първоначално написано от gotniq
    Цитирай Първоначално написано от uniqueeeeeeee
    И така отностно баналния въпрос .. БРЕМЕНА ЛИ СЪМ ? И аз това ще попитам ако има някой свестен който да ми отговори има ли шанс да забременея след като с приятелят ми правихме секс без презерватив,но той НЕ свърши в мен след това мина известно време около 30 мин. и започнахме отново без презерватив ?

Липсва описателно заглавие.
    kalpazanka
    ..hei ima6 li skype da te pitam ne6to ;p

оффф ,,gotiniq,, спри се вече бе човек земи си търси кой да е*беш в някой др сайт стига писа по 100 писма и ни занимава с глупости!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от secrett
    на 18 съм
    няма значение, не съм казала за големи, а за Зрели хора. Да мислиш трезво и зряло и да си готов да поемеш последиците от постъпките си.

Не знам дали е най-подходящото място, но тъй като стана въпрос за след секса без презерватив.. наложи се да пия ексапел преди 3 дни, но никакви странични ефекти не са се проявили. Това означава ли, че не е въздействало хапчето или просто има и такава вероятност проблеми да няма от него?

Цитирай Първоначално написано от MedSestrata
    Цитирай Първоначално написано от secrett
    на 18 съм
    няма значение, не съм казала за големи, а за Зрели хора. Да мислиш трезво и зряло и да си готов да поемеш последиците от постъпките си.
    не на теб казвах, че съм на 18... Някой ме беше питал на колко съм ии на него отговарях )

Цитирай Първоначално написано от AllEyesInMe
    Цитирай Първоначално написано от kartacha
    Обзаведохте ли детската?

По темата: Бременна си, но не от него, а от чаршафа в който се е избърсал...са ше родиш калъфки.

Така става като мислите с оная си работа и не се образоватее...

Оф ай спрете вече бе хора ! Има толкова инфо в нета ?! Като толкова се чудиш иди и си купи един тест 4лв струва!!!! Ние от къде може да знаем ?! Направо ме изумявате вече , пораснете !!!!

да бременна си време е да почерпите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си