- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- К'во му става? :X
Кучето ми е порода лабрадор на 3 години [мъжко] . Постоянно се влачи след мен да ме души, лиже ме непрестанно [Когато спя включително] и на всичкото отгоре ми хваща ръката или крака даа .. сещате се какво .. Много ме дразнии .. Какво да направя за да спре? Семейството ми твърдо отказват да го кастрираме ..![]()
![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
Ми пусни му няма лошоИначе по темата мии както бяха казали по горе разхождайте го по - често
![]()
Проблема е че живея в къща извън града, и не е свикнал с другите животни, а и не можем да го удържим .. :S
И моето ги прави тия работи от време на време .
И то е така като твойто ,не е свикнало с други животни и почти не излиза ако не съм аз там ,понеже няма кой да го извежда.
Отидете в парка или където и да е ,потичайте ,подивейте и ще му мине за известно време \/
Решенивто е КАСТРИРАНЕ !!
Няма друг начин повярвай ми !!
Фен съм на СИЗЪР МИЛАН !!!
К'во е "СИЗЪР МИЛАН" ???Първоначално написано от Infection
![]()
От едно предаване по National Geographic.
Иначе предполагам, че е разгонено. Или му намери женски лабрадор или му дай хапчета които подтискат това състояние, както споменах по-горе.
Има едни хапчета. Моята котка и тя така се разгонва и й даваме едни хапчета.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Намерих му ..Първоначално написано от radeberger
Щеше да я изяде [буквално]! Махнахме я след 30 минути защото той щеше да я ухапе .. Мисля че го привличат само човешки .. Ааа btw, прави същото с баба ми - от време на време ...
Май ще пробвам с хапчетата ..
![]()
Май ще ходим при този . . ^^Първоначално написано от hotxxmess
![]()