.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: Фитнес

Момчето иска релеф и да отслабне...защо му препоръчване интензивни тренировки?На отрицателен калориен прием с тренировки до отказ ще натовари супер здраво нервната система и след 1 месец ще се скапе!Повторенията нямат толкова значение общо взето,зависи кво искаш експлозивна сила а у или издръжливост!
    Путките да мрът

Цитирай Първоначално написано от HHristov
    Разбирачо, може да не мръднеш и грам и тялото да ти се промени напълно
    Да си пусна едни изследвания да видим черния дроб как ми е искаш ли ? Обаче ако се окаже 100% здрав ще ми платиш изследванията и ще ми купиш каквито ти кажа добавки
    тва за церния дроп е ебаси тъпия мит...трябва да се супер долнопробни добавките за да ти направят нещо на дроба
    Путките да мрът

Колкото и да са долнопробни ( примерно като Нутрим които са чисто брашно) пак няма да ти стане нищо

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BubbleZzzeeettta
    мога ли да ходя на фитнес, защото един път се метнах да отида и фитнес инструктора ми каза "по добре си тръгвай" :О
    Хелп ?? :S
    Щом фитнесинструктор ти го казва,значи е така.Значи не ставаш за фитнес засега.Спортувай нещо друго,плуване,колоездене.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от vector2211
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Цитирай Първоначално написано от HHristov
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    1.Възможно най-големи тежести с който обаче да изкарваш 15-20 повторения ПРАВИЛНО!
    2.Добавки не ти трябват,най-малкото си на 15 години..Имаш още да се развиваш..Най-добре да почнеш да взимаш на около 19-20
    3.Най-важното е хранителният режим.Наблегни на него.
    Големи тежести пък 15-20 повторения хахаахха
    Явно си сляп!Чети горе!

Колкото до добавките като ги вземеш трябва да внимаваш освен за алергията и за количеството,да не ги пиеш като вода щото после заминава черния дроб..
    зависи какво пиеш все едно да си вземеш гейнър и на ден да го жалиш по 40-50 грама едвам едвам от страх да не ти стане нещо....както казах зависи какво пиеш...аз имах един гейнър 1.8кг и го свърших за почти няма и месец...и качих 4 килограма....
    1.8 kg за един месец ли уе?На мене малко ми се вижда!Значи какво зимал си по нема и 50 грама на ден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си