Значи от нашият клас има един нещасник който се закача с всеки и най-много с мен.Прави се на голям мажкар и защото съм от хасково но сега уча в пловдив и много ми се прави и вички ми казват че той от 1 клас е така и той незнае азбуката,неможе дори да си напише името.И започва да ме удря.И някои път ще си испусна нервите и ще му ударя едно круше.Значи ако може кажете ми как да го накарам да ме остави намира
Май и ти не знаеш азбуката.
- Говориш за него,че не може да пише,но и ти не си
по-различен/на..
- А как така се оставяш да те удрят ? Направи същото - да видим как ще се почувства той или просто спри да му обръщаш внимание..Като види,че вече не ти пука - ще спре..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Я го вдигни за яката и го фърли на земята,наритай го(в оная работа),оплюй го,заший му няколко шамара,фрасни му не 1,а 10 крушета и да виим![]()
Прекалявам знам,ама...
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.
Бой. Друг начин няма! Знам такива като този. Ужасни са. Нищо не разбират и само се правят. Коляно в корема,ляв/десен прав, ъпъркът и ако искаш ко изший между краката яко, че да ходи цяла седмица като наеб*ана ку*ва![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Три стъпки има!
1-Отиваш до него..
2-Казваш "Ще ме оставиш ли намира?" -ако каже "да" - си тръгваш, а ако каже не- пристъпваш към стъпка 3.
3-Удар в носа или във веждата - да кажат, че си го разкървавил...![]()
![]()
![]()
Като гледам ти колко си добре с правописа.![]()
Ако си по-силен му демонстрирай това. По друг начин едва ли ще стане.