- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ!
Дайте някакъв съвет как да си хвана гадже :@:@:@:@
Вече умирам имал съм само 1 гадже и то за 2 месеца незнам как да си хвана моля ви помогнете ми.
14 годишен , 51 килограма , 172 сантиметра висок тренирам имам тяло и не съм грозен но нещо незнам как да привлека момиче :S
Моля без тъпи постове!
Толкова много коментари съм чел от типа "за всеки влак си има пътници".И винаги съм искал да го кажа за всеки влак си има пътници. :P :P :P :P :P :P
novasum![]()
nirvana13![]()
Защо ще умираш... Защото приятелите ти имат, а ти не... Ем как да си хванеш, запознаваш се, флиртуваш...А като кажеш на колко си, колко тежиш, и колко си висок, ние не знаем, колко си хубав...
![]()
Има време и за тебе бе момче, аз като съм почти на 16..и съм имала и аз 1 път гадже, какво толкова, и моето време ще дойде... и твоето.. И то точно когато най-малко очакваш... Ти не я търси, тя сама ще дойде
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Като ти чета поста оставам с впечатлението, че момичетата за теб сме като някакъв дивеч, който ти трябва да "си хванеш", за да се фукаш после пред приятели.
При положение, че не харесваш някое конкретно момиче, а просто искаш да си с някоя, ей така за спорта, не мисля, че може да ти се даде полезен съвет.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Обаче кога ще се качи пътникът, е друг въпрос.Първоначално написано от CR0W
Няма да е скороПървоначално написано от TheNewReligion
![]()
И мерките си е даааааал![]()
![]()
![]()
И ние трябва да ти кажем няква формула по която се хващат гаджета ли?![]()
Виж ще пробвам ...Първоначално написано от nymphadora
![]()
+
=
- за малко
после... виж какво ще стане
разделя ме се, съжалявам... и ти
... А после ще дойдеш да се оплакваш... как да си я върнеш... Повярвай ми в момента си си много по-добре
![]()
Ее... то пък... не е за хващане на гадже... Офф... нищо ...![]()
Без гадже е супер, въобще недей да съжаляваш... Че после си еб*ло мамата!
Очаквам темата да се напълни с коментари от сорта на "Рано ти е още", "Ще си намериш гадже, спокойно"(и всякакви подобни) и "ох, мале, колко си хубав"(или някаква похвала)
Може би ще съм една от малкото, които ще кажат: Това, че другите на твоята възраст са имали гаджета, чукали са се, фукат се и още 326963428769 други неща, не значи, че и ти трябва да правиш същото! Когато ти дойде времето, когато се появи подходящата, ТОГАВА ще си намериш гадже/приятелка!!
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Може да си мистър Свят, но да нямаш никакъв подход към момичетата.
Хубавите неща стават бавноПървоначално написано от TheNewReligion
![]()
Мария
На 14,най-доброто гадже,което можеш да имаш ...най-добрата пичка - дясната ръчичка,егати децата,толкова ли е жизненоважно да имате гадже на тая детска възраст...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Комплексират се..Първоначално написано от Stan4o123
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Не спомена :
-какъв цвят са ти очите и косата;
-дали имаш въшки;
-дали редовно се къпеш;
-характер;
-сменяш ли си редовно бельото;
-бъркаш ли си в носа;
-миеш ли си зъбите;
-колко пръста на краката и ръцете имаш.
И още много други!
Направо вземи един магнит и ще започнеш да ги привличаш! :P
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ей сега тръгвам да ти го търся..:X:X тва не ти е сайт за запознанства е браат![]()
Успокой с малко, не е свършил света.На 14 си, те първа ще идват![]()
"You were deceived"
Спокойно бе .. какво сте се врпегнали. На 14 бил и си нямал гадже , вече ще умира.Каква връзка си мислиш че имат другите на твоята възраст. Ситуация като тази не е за умиране, явно още не си разбрал колко изненади поднася живота . Ако хората почнат да умират че си нямат гаджета , то докъде ще стигнем. Успокой се малко..за мен това не е нищо повече от мания да не се различаваш от останалите , ''да не останеш по назад'' . Не му мисли толкова , когато стане тогава ![/b]