- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- по-малък, к'во ще кажете ?
Здравейте искам да ви питам (МОМИЧЕТАТА) бихте ли имали връзка с по-малко от вас момче? защото на мен понякога ми изглежда много смешно(дори и да е по-висок),а понякога ми се струва нормално..Вие какво мислите ?
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Зависи. Ако не е 1 метър под мен и може да проведем някакъв нормален разговор не виждам какъв е проблема. И все пак най-вероятно няма да тръгна с по-малък, защото трудно ще си намираме теми за разговор.
Животът е адът описан в Библията!
не едвали.Жените търсим по-големи мъже,защото искаме от тях закрила,разбиране и т.н.,изключително малко са моичетата който ще тръгнат с някой по-малък от тях![]()
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
Ми кво пък пречи-е разбира се да не е от порядъка на 10-15,но 1,2 години не виждам какъъъъъв толкова проблем намирате.Сякаш с по-големите чички-for example 15 с 34 (има такива) пък бликате от общи теми-c'mon![]()
![]()
![]()
![]()
.Та -бих ако момчето ми грабне вниманието и намеря частица от себе си в него
![]()
Като бях малка ( 8-9 клас ) все си харесвах момчета с 1-2 години по-малки от мен. Скоро не ми се е случвало...
work in progress.
Не виждам какво лошо.
Ако си допадаме, годините въобще няма да са от значение.
И спря да се върти за миг земята..
Годините не са от значение.. това винаги съм го твърдяла..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ходя с момче една година по-малко от мен и това никога не ме е притеснявало.В началото ми беше малко странно,но свикнах и съм супер щастлива с него.Не е важна възрастта и аз съм на това мнение,имам приятелки , които ходят с доста по-големи от тях,а акъла им е на ниво максимум 5-ти клас.Зависи си от човека!![]()
Повечето ми връстници имат акъл на 12годишно момченце,а по-малките(с година,две) доста добре разсъждават и са доста по-забавни.![]()
Важно е на какъв акъл е.Все пак не говоря да ходиш с някакъв 12годишен.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Стига да се разбират, но все пак според мен е малко смешно (мое мнение).
Зависи..
от самото момче.
Разлика от година-две, няма проблем.. но примерно 5-6 и нагоре.. поне на тези години ми се вижда смешно ии не мисля, че ще сме на еднаква вълна с момчето![]()
И пак: зависи от момчето. И то не е важно толкова на колко години е като цифра, а как разсъждава, какви интереси има и т.н.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
и аз мисля, че зависи от това на какъв акъл е ..![]()
преди, аз самата си бях харесала 1 момче с около година и половина по-малък от мен, но не пречи.. стига да е по-висок от теб![]()
*сън*
Ако на акъл и визия изглежда колкото мен или по-голям няма проблеми,но някой дечко да ми дойде и да каже ''много те харесвам айде да си станеме гаджета'' и да ми се перчи-не мерси.
Няма да ме бърка ако има акъл в главата и ако изглежда по-голям.
Не годините правят човека! Няма значение дали е по малък или не, важното е да се разбирате и обичате. А и разлика от 1 -2 години ( дори и 3 ) не е болка за умиране нито е такава огромна пропаст, че да не може да се прескочи, ако ме разбираш какво имам в предвид.
Кат станеш на 30-35 ща питам пак.Първоначално написано от arizona
Temet Nosce
벨야카
Напоследък е доста актуално.. момичетата да ходят с по-малки момчета, но лично според мен "дечкото" си е "дечко".. пък и момчетата все пак се развиват по бавно от нас... Според мен лично не е особено подходящо.. но пък ако много се обичат
![]()
ммм годините не са от значение ..важен е характера и начина на мислене ,на държание![]()
Hostis Honori Invidia
Акъла им идва по-късноПървоначално написано от djipsito
рядко ще намериш момче колкото теб (да речем 15-16-17..) с акъл в главата. та те още образно казано си мислят за камиончета
D
А женско на 15 16 17 с акъл в главата ще намериш така ли?Първоначално написано от dirtyhornybitchez
Я огледай хората около теб бе, пишеш простотии...
Always wanna play but never wanna loose
Точно така! бил съм с момиче на 24г. но все още облото кълбо на раменете и , наречено глава не го използваше за мислене, така че годините не са признак..Първоначално написано от Cucko0
![]()
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/
Първоначално написано от umri
![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Ами .. защо не![]()
Just Siseyy Hater's ...
по-малък съм от приятелката ми с 6 месеца
та така