.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Имало ли е случай?

Имали ли сте случай да сте го правили без кондом и да се е оказвало,че тя е бременна,без да сте свършвали в нея?

Супер фен Аватара на radeberger
    Не.

Супер фен
    НЕ!
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Как го казваш се едно е най - нормалното нещо и на всеки втори му се случва
    Но все пак , за да не е спам: Не ми се е случвало
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Голям фен Аватара на Emilen
    Току-що пуснах в темата "Аборт" цитати от един форум, където има мнения на забременели по този начин.

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    определено не...

Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    и на мен не ми се е случвало,въпреки че правя секс без презерватив от година и нещо и приятеля ми свършва навън

Голям фен Аватара на xinfamous
    Ахмак! Иска да урочасва циганина!
    Can It All Be So Simple ?

Фен
    Град
    Дряново
    Ами аз с моята го правя винаги без презерватив. Сигурен съм във себе си и до сега не сме имали проблем.

п.с Ако забременее значи не е от мен
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Цитирай Първоначално написано от nikitka_
    И на мен не ми се е случвало,но знам за такива случаи,при които забременяват от предеякулационна течност.
    Чувал съм, че шанса да се забременее от предеякулационна течност е много малък, но нали знаеш, че - всичко е възможно.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
    Ами аз с моята го правя винаги без презерватив. Сигурен съм във себе си и до сега не сме имали проблем.

п.с Ако забременее значи не е от мен
    хаха и ние го правим така,и моя ми каза точно същото че ако се окаже че съм бременна не е от него,и да си събирам нещата и да се махам от тях

Супер фен Аватара на gabi_94
    Майка ми така е забременяла с мен... Дори преди това са и казали, че не може да има деца... Минимален шанс....общо взето почти никакъв, но се е случило...така че не бъдете толкова сигурни.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Майка ми така е забременяла с мен... Дори преди това са и казали, че не може да има деца... Минимален шанс....общо взето почти никакъв, но се е случило...така че не бъдете толкова сигурни.
    Да,но са пробвали дълго време предполагам.Пък и зависи точно какъв е случая.А и наистина странно как майка ти от сперма не е могла да забременее,а с тази течност се е случило Странно.
    И странно как ти е споделила нещо тооолкова лично?
    Вярно,че шансът е почти нищожен,но пък явно тук Бог се е намесил

Голям фен Аватара на Emilen
    Тъй като доста се твърди колко е трудно да се забременее така, ето ги и тук цитатите на "опарили" се. Към долното ще добавя, най-вече за момичетата, да си правят сметката с кого рискуват, защото имам две познати, които забременяха по този "рядък" начин. На едната приятелят й не пожела да се оженят, изчезна по чужбина и я заряза сама да се оправя, а другата абортира и вече не може да има деца.
    -----------------------------------------------------------------------------------
    Малка е вероятността да забременееш след прекъснат полов акт, но от друга страна е напълно възможно, защото по време на самият акт понякога се отделя т. нар. предеякулационна течност, която съдържа сперматозоиди и не се усеща от мъжа, отделя се малко преди самата еякулация. Така че, дори и да е сигурен, че е свършил навън не е гаранция.
    Пък и сигурно знаеш, че никой метод не е със 100 %- това гаранция.
    Затова му налей малко акъл на твоя приятел, да знае, а не да те обвинява в изневяра.

И аз съм напълно съгласна.

Е, и ние след подобно "пазене" сега си имаме едно сладко бебче в къщи. Не беше планувано, но пък много желано, но сега вече не разчитаме на този метод, много ни е рано още за второ.

Благодарение на прекъснатия полов акт сега съм бременна с близнация в 22 седмица
    И ние се пазехме с таткото, и съвсем случайно забременях. Не сме разбрали как е станало, въпреки че не е свършвал в мен.
    Но един ден ми закъсня и ....ето ти сега корем)
    Така че за мен това не е изобщо сигурен начин за предпазване.

При нас се получи абсолютно същата ситуация, татито каза че не можело да бъде. Да ама може и то точно когато бяхме си взели няколко дни отпуск. На следващия месец не ми дойде. Теста беше с две чертички. Даже нещо дните си пресмяташе
    таткото и накрая се увери, че си е наше. Беше много гадно. Ама всичко имаше много хубав край. Сега не може да се отлепи от детето.

Сега се сетих, че майка ми ми е разправяла как баща ми я убеждавал, че ще я пази... И резултата съм аз от съвсем първия сексуален опит на майка Да ми е жива и здрава - добре, че се е отказала да прави аборт

-----------------------------------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Titanic_baby
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Да,но са пробвали дълго време предполагам.Пък и зависи точно какъв е случая.А и наистина странно как майка ти от сперма не е могла да забременее,а с тази течност се е случило Странно.
    И странно как ти е споделила нещо тооолкова лично?
    Вярно,че шансът е почти нищожен,но пък явно тук Бог се е намесил
    ахха Бог...

Този метод е толкова ненадежден. Ако искате обективни мнения попитайте във форумите на бг-мама или някой подобен. Ще се изумите колко жени са станали майки точно с този "изпитан" метод.

Аз също съм се появила след такова "пазене". Майка ми даже не е повярвала на гинеколожката като й е казала, че чака бебе. Стувало й се "невъзможно", защото с татко се "пазели".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да, много забременели по този начин има и методът има сигурност около 70%. Що хора се разхождат по тоя свят, защото родителите им са се пазели така. Особено опасно е при втори и следваш пореден акт.

Абе мислех,че може много трудно да стане,ама не..Една приятелка забременя точно така,уж не е свършвал в нея,а сега е с почти две годишно детенце.

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    НЕ!/ДА!
    Като откача, откачам!

Нее..!!

НЕ!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си