- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам..
Здрастииииии...!!
Така... аз няма да правя поредната сълзлива тема. Напротив! Моята ще е пълна с позитивизъм.
След час и половина имам рожден ден, а оня тъпак ме заряза преди половин час... честно: седя и се усмихвам. Говорих с една приятелка, на която й се случи абсолютно същото преди 10 дена и ми стана още по - яко. Бях с него година и половина, но той почна да прекалява - егати ревността!! Накрая аз бях виновна и ме заеба като много много добре знае, че утре имам рожден ден! Ставам на 17 - само за това се радвам.Та да е жив и здрав и дано бъде по - щастлив с някоя друга, макар че за него аз бях единствена и дори се уби да реве като беше пиян, да не да го оставя. Да, и аз от неделя насам по цели дни плаках заради нашите проблеми, ама вече мисля само да се усмихвам. Та утре имам рожден ден, чета супер готина книга, имам адските приятелки, живота е пред мене... като не ме иска това е негов проблем. Има време, ще си намеря друг, който да ме обича и който да заслужава всичките ми усилия.. а ако има зор ще се върне, както предния път... и по предния път.....
Та така, радвайте се на живота. Не си хабете нервите и сълзите за хора, които не го заслужават!!! :P :P
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Евалата мацка ! А и още сме прекалено млади та да правим изказвания от сорта "той/тя ме заряза, искам да умра. той/тя беше моят живот" Вярно.. никоя раздяла не е трудна, но не трябва да прекаляваме с драмата.
П.С. и аз чета книга"Изгубеният символ". Ако те влече Дан Браун, почвай я :Р
Аз днес взех да чета 'Тибетското изкуство на позитивното мислене'. На 50та страница съм, но ми е интересна. И ако всички тези мисловни упражнения се окаже, че действат, то книгата наистина си заслужава.![]()
Бтв, и аз преди се чудех как ще живея без него, ама все повече осъзнавам, че има за какво друго да се живее. Сигурно защото ставам на 17 и така де, пораствам..![]()
Бъзик!
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Абе да ти кажа право, и аз след като навърших 17 почна така по малко, по малко да ми идва акъла в главата![]()
Ох, вдъхна ми кураж, че вече няма да си хабя нервите напразно..![]()
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Първоначално написано от BloomF
Радвам се, че съм помогнал, макар и психически![]()
Психическата помощ е по - полезна от физическата.![]()
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Понякога, да![]()
Евала!!! Много обичам хора, който не мрънкат, а намират положителното във всяко нещо и му се радват! Много си права, че заради него не си заслужава да страдаш. Хубаво е, че си го осъзнала и си намерила други неща, на които да се радваш и да ти дават стимул за живот. Както каза и ти прекалено сме млади, за да се тормозим за такива неща. Като се замислиш колко още предстоят и радостни и тъжни... няма смисъл от сега да си хабиш силите да страдаш по някого!!! Успех и занапред и остани все така позитивно настроена... определено само ще ти помогне.
Да не ти пука ! Моята най-добра приятелка ходи 2 години с един и последните няколко месеца той само я разиграваше-"не знаел дали иска да е с нея,не искал сериозна връзка"и след две години се е сетил да й каже..Тя беше скапана,всичко правеше за него,но накрая от толкова разиграване й писна и сега си живее живота.
![]()
Таа,мисълта ми е въобще да не се ядосваш,той ще се усети какво е направил и ще ти се моли все някога![]()
Ебаси, евалата за това! И айде още 20 минути ти остават![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ей затова реагираш така на раздялата.Първоначално написано от BloomF
![]()
Но болката ще дойде, дори и със закъснение. Тогава просто си спомни как се чувстваш сега.
all day... all night... what the fuck?!
nymphadora и при мен беше подобно, само дето момчето не ме разиграваше, по скоро се сърдеше за простотии.. и той май вече се усети кво е направил..... много съм състрадателна. Разбера ли, че само малко страда заради мен бих искала да го утеша, но май ще трябва да си припомня и аз колко плаках заради него.
Всъщност нашата любов от началото още си е голяма, каквото и да е ставало сме се оправяли, но тоя път той ще трябва доста да се постарае да се оправим, ако въобще стане... точно сега обаче ми е безразлично какво ще стане утре, вдруги ден и когато и да е... нещо ме е прихванало.![]()
Мамка му, трябва и да уча по Етика.. е, поне е Етика, а не нещо друго![]()
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Знам, че болката няма да си замине толкова бързо, за жалост. Но така е... обичах го адски много, бях готова на всичко! То и сега е нещо подобно, но днес бая ми направи гадно и не ми пука особено.Първоначално написано от ScarletBite
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
АЙДЕ ДРАГА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. БЪДИ ВСЕ ТАКА ПОЗИТИВНА ! ВСИКО ХУБАВО ТИ ЖЕЛАЯ![]()
Това пък не знам какво животно трябва да си че да зарежеш половинката минути преди РД![]()
Кофти е и се надявам да не го изживееш тежко .![]()
Така е ,колкото и да искаме всичко да е както трябва ,все нещо ще се намери да ни прецака .![]()
Първоначално написано от FromAutumToAshes
Мерсии! И на теб всичко хубаво, нищо че нямаш рожден ден - пожелавам ти го по случай моя рожден ден!!!![]()
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Да,честит и от мен![]()
Нещо ми подсказва,че ще се сдобрите въпреки всичко.
Първоначално написано от GLaDOS
Еми човек, скапана работа... Една много добра приятелка й се случи абсолютно същото: имаше рожден ден на 2ри, а нейния я заряза на 1ви.... егати мухльото. Винаги ше ми бъде противен заради това, че й съсипа рождения ден!!!
Мерси! И на теб всичко най - хубаво!!Първоначално написано от nymphadora
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Първоначално написано от BloomF
Искрено ти благодаря ^^
Мерси мнооого!Първоначално написано от BubbleZzzeeettta
![]()
Заключете темата.![]()
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Браво и от мен![]()
Ии.. честит рожден ден! Пожелавам ти много поводи за усмивки, любов и късмет, защото всичко друго зависи от теб!![]()
Айде бе, ергени.
Налазвайте.