.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Вие какво мислите?Виновен ли съм?

С 1 от класа ми нещо се лигавим и аз го ритам на шега,после той и така..в смисъл съвсем лекичко..и изведнъж след часа ми вика ,аа виж тука ми се счупи МП3-то и гледам цялата мп3-ка счупена сякаш си я удрял с чук отгоре..После пък ми вика,че ремонта бил 50 лева,при условие ,че ми беше казал ,че тя струва 20.Аз виновен ли съм според вас?И има ли възможност да лъже и ся да говори някакви глупости?И как може да е 50 лева ремонта при условие,че е много стар уред,и е много по евтин...И ако му се е счупила ,защо не каза веднага ми после почна да говори щуротии ..
    A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Не се чувствай виновен,защото той това го вижда и ето,обърнал го е срещу теб.Когато отново те натисни му отвърни твърдо,но спокойно както сега на нас ни обясни нещата за ремонта и реалната цена!

Ако пък не,дай му 20 лв и да се разкара,но не се поддавай на такива идиоти Когато си уязвим какви ли ги няма!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Ако си убеден ,че не си я строшил ти - дръж си на твоето .
    Ако пък си виновен може да си поемеш вината .
    Ама да знаеш че има и такива гадове ,само и само да си избие парите от ремонта

Супер фен Аватара на scrooper
    със сигурност иска да ти измъкне пари!
    always late but worth the wait!

То па егати калпавото мп3 Въпреки че, това лекичко..колко ли лекичко е било... Иначе, ако си сигурен,че не си я счупил... няма да му плащаш..

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    А той от къде е сигурен, че си бил пък ти?? Без доказателства - няма осъждане!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    Цитирай Първоначално написано от scrooper
    със сигурност иска да ти измъкне пари!
    ако си сирурен че е била 20лв. тва важи ама преди ти го казаха- дръж се твърдо

Казах му ,че е смотан,и че щом за нещо толкова материално се държи така враждебно,псува и обижда,нищо няма да му платя.Освен това го хванах в лъжа няколко пъти,та му казах,че нищо няма да му платя,а чувството за вина отмина,след като го видях колко е глупав.
    A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..

Супер фен Аватара на JDeel
    Аз не вярвам мп3-ка да се счупи по такъв начин. Но и по мое време имаше такива дето си измисляха сценарии за нещо. Малко цигански манталитет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си