- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свети Валентин :)
Знам че е рано но аз от сега мисля с какво да изненадам приятеля ми..много се чудя какво да му подарянещо не ме бива във избора..май за момиче по-има какво да се избере от колкото за момче,дайте някакви съвети и предложения,и кажете вие каде мислите да празнувате какви подаръци мислите да подарите и всичко свързано с този ден
))
на колко си? идете заедно на боулинг, на масаж, на спа, басеин и т.н...![]()
на 19 а той е на 25ми аз мисля за механа...и после за басейн но за басейна може и да не стане щото като пийнем и няма да може да кара..ще видим как ще се развие вечерта,не съм решила точно
затва искам идей
ако ползваш търсачката,ще откриеш много такива теми
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Нямам подобни проблеми. Не празнуваме Свети Валентин. За щастие и двамата сме на едно мнение по този въпрос.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Замисли се от какво има нужда. Не троши пари за нещо, което да захвърли нейде след една седмица, че и по-малко!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
точно и аз за това си мисля ..и до никъде не стигам...за някаква блуза си мислех понеже скоро ми каза че нямал нови...доста рисковано да подаряваш дреха,но аз преди време му подарих и му хареса много,и затова много се чудя какво да е.Първоначално написано от kalpazanka
Елементарно, Уотсън. Отмъкнали са ни палатката.
Излезте по магазините и нека мери това, което му харесва. Накрая плащаш, опаковаш го и си готова с подаръка. Аз така процедирам.
Аз от доста време съм се заканила да му взема анатомична възглавница, защото на тази неговата се чудя как още не си е изкривил врата. Вярно, няма романтика в подаръка, но поне ще проличи любов и грижа.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
еми секси дрешка на сърчица за ноща. само предложение![]()
![]()
хаха и ние имаме проблеми с лазглавницитеПървоначално написано от kalpazanka
![]()
![]()
,но скоро си купихме 2 и вече по-спокойно се спи,щот преди като станем и имахме чувството че някой ни е бил по вратът цяла нощ докат смe спяли
))
Първоначално написано от SwEeTMuFFiN
хаха аз ли да се облека така или на него да му подаря такава дреха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На него можеш да му подариш и едни закачливи боксерки при липса на други идеи. http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1271&bih=522
Ти си го познаваш най-добре и знаеш какви предпочитания има и какво харесва. Аз също съм на мнение, че трябва да му вземеш нещо, което да си ползва, а не да го захвърли след 2 дни... Може би някакъв хубав парфюм? Или дреха?
А за празника още нищо не съм мислила. Щеше ми се да отидеш някъде за 1-2 дни, но като гледам офертите и доста скъпичко ми се вижда. Не искам да го обременявам и него с излишни пари, пък и аз самата едва ли ще успея да ги събера. В такъв случай най-вероятно ще отидем някъде на заведение само двамата, пък след това може да се уговорим с приятели да отидем на дискотека. Тъпичко е, но ако няма друга възможност...
За подарък не съм мислила още.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
ужас това е толкова тъп празник.. пак ще се повторя, но нима свършиха нашите празници, че празнуваме чуждите? Хъм.. после къде ли отивали българските традиции. НЕ празнувам такова нещо, дори и приятелката ми да поиска, ще й откажа категорично, пък ако ще да се сърди след това.
П.С. - само за протокола, не знам как спите на тия въпросни възглавници, ортопедични или там каквито са.. пробвах - ужасно неудобно![]()
Адският виц еПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Впрочем, аз пък намирам подаръка за мил. Ако си падате по такива неща, винаги можеш да напишеш нещо като "За да спиш спокойно, докато си мислиш за мен", но и без това подаръкът ти ще е супер мил и нестандартен.
Миналата година за Свети Валентин (ходихме от няма и месец) му подарих от онези немските кутийки с малки животинки вътре, които стават за ключодържател. Беше сладка, малка, зелена жаба, а посланието на кутийката беше готино. Израдва й се много, още си я носи.
Това го написах азНещо такова са, обаче има различни животинки и някакво послание на кутийката.
![]()
Vilencety, леко си сбъркАла цитата.![]()
При липса на идеи винаги може да подарите нестандартен ключодържател, бил той и сърце.
Ти го познаваш най-добре от нас, знаеш какви са неговите интереси, занимания, какво обича. Купи му това от което най-много ще се зарадва.
Моето момиче, не обича да празнува св.Валентин, и тъй като сега е в друг град, съм решил да и спрепна една голяма изненада, която няма да забрави никога! Колкото и да не обича празника, ще я направя най-щастлива човек на света.
И помнете, че материалните неща не са единственият избор за подарък!
О и аз още не съм мислила какво да му взема. Може би ще излезем заедно на вечеря, а когато е в почивка ще го изкарам по магазините да си избере нещо, както направих за рд-то му и остана очарован, че не го заливам с излишни за него дреболии. Ключодържател сърце е много красива идея, но ние си разменихме още през лятото когато заживяхме заедно, така чееее
А миналата година направих нещо, което е много извесно и тривиално вече - купих кутия сърце и я напълних с ароматни лисчета и отделно на червена хартия написах 100 и няколко причини заради които го обичам, е поне тях си ги мислих сама. Получи се страхотно. Макар и тривиално той не го очакваше и просто онемя.![]()
Мда, мина ми през ум да предложа гостуване в "Море от любов".Първоначално написано от burpp
или да се опакова с панделка и да изскочи отнякъде
Може теб да те поканятПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Ще го удуша!
Хубаво, споменавате, че не е нужно подаръкът да е материален. Ама в тия кризисни времена не е зле ако другият има нужда от нещо конкретно, да му го вземеш. Поводът е просто бонус. Дали ще отбележите Трифи или Вальо, все толкоз.
Да разбира се, че ако накой има нужда от тези материалистични ценности, би било хубаво да се предоставят като подарък. Но няма по-хубаво от това да знаеш, че човекът за когото копнееш и обичаш е до теб и не те интересува от нищо друго, освен от неговата любов ...
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.