.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Кик бокс

Повече от фен Аватара на stelkastel

Кик бокс

Надявам се темата да е за тук. Много ми харесва идеята да тренирам кик бокс и затова искам да попитам тези, които тренират как е, отслабва ли се от него, натоварването голямо ли е и т.н. Изобщо всичко, за което се сетите.
    И тъй като съм студентка във Велико Търново ще попитам дали някой от там знае кога и къде има тренировки, колко струват, по колко пъти се ходи на седмица...

Преди тренирах.
    Отслабва се разбира се, и натоварването хич не е малко, трябва да си упорита и да не се отказваш бързо. ))

Супер фен Аватара на scrooper
    ако попринцип не спортуваш активно и започнеш кикбокс сериозно- 100% ще отслабнеш
    always late but worth the wait!

Таекуон-до.
    Преди тренирах, много е интересно, ако си в добра група тренировките ще са достатъчно тежки, за да отслабнеш.

ПП Кик-боксът е създаден от таекуондисти.

Таекуон-до.
    Преди тренирах, много е интересно, ако си в добра група тренировките ще са достатъчно тежки, за да отслабнеш.

Таекуон-до.

Аз от известно време тренирам мма , някъде 4-6 часа на седмица и мога да ти кажа, че натоварването е доста голямо, но се отслабва и е хубаво за фигурата и е забавно когато разбиеш някое момче!

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Относно това исках да попитам дали има опасност от лоши травми?И могат ли реално да те набият?

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Би трябвало да се отслабне! То просто няма как! Натоварването мисля че не е малко. За парите...не знам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си