Говоря за ранговете горе за Новак,Фен и т.н ако може да ми кажете на колко коментара се сменят и какви са следващите![]()
Не можем. Забравили сме.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
100-фен
500-550-голям фен
1000-суперфен
3000-мегафен
Май така беше,ако не се лъжа.
![]()
^ Нямаше ли и "Повече от фен" ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Може,не знам с точност.Първоначално написано от SmilezZz
Ех, едно време се ставаше Мега фен на 500...май. Иначе имаше и Повече от фен поне преди. Сега не знам. Ама май това си е автогол, дето го увеличиха...спама стана още по-зловещ...в опити всичките да са мегафенове...
Е това е адски тъпо да се стремиш към по висок ранг със спамПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Голям фен е на 500
Повече от фен е на 300
Другите са, както са казали преди мен.
Виж сега - зависи, как ти самия гледаш на нещата. Според мен не е толкова важно дали си просто "фен", "голям фен", "мега фен", "мега фен на 8-ма степен" и т.н., а дали със свойте коментари и теми си помогнал на някой във форума или просто си му дал добър съвет. Все пак форума е точно за взаимопомощ, съвети, обсъждане на актуални и важни теми и т.н. Не бих искал да категоризирам потребителите във форума, но е ясно, че има и такива потребители, на които 80% от коментарите и темите (да не кажа и повече) са в раздел "Кофата", където си пълно "бунище"! Така, че аз съм на принципа "качеството" е по-важно от количеството!!! Тук във форума, както и във всеки един форум, ранговете се поставят автоматично след определен брой мнения или при специални заслуги (до колкото зная) ти се поставя "уникален" ранг от Администраторите!Първоначално написано от kyka1
![]()
Има ли някво значение ,явно си тук да трупаш мнения а не да мислиш и да даваш съвети ....
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
За да не отварям нова тема, ще питам тук. Забелязах, че има хора, чийто рангове са по-различни от нормалните "фенове". Искам да попитам при какви обстоятелства този ранг може да се сменя?
Този "различен" ранг се дава по преценка на администратор за някакви по-особени заслуги или проявления![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Като например да преспиш с някой админ онлайн :Р
Аз пък предпочитам "фен" пред "мегафен". Второто звучи като некъв пристрастен.
always late but worth the wait!
Аз пък искам промяна само на една буквичка![]()
От "Супер фен" да стане на "Супер фея"
![]()
![]()
![]()
Защо сега говорим безмислен спор ?![]()
Стига сте спорили..Тези рангове се дават по преценка на модераторите и няма нещо дето да направите..Ако сте подпомогнали на форума с нещо или в някаква специална област помагате или нещо такова ,може да ви дадат някакъв ранг,но той е само по тяхна преценка,така че и да спорите и да се тръшкате няма да ви дадат специален ранг просто така..
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...