.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Мазна себоре

Здрваейте , казвам се Красимир на 22 г . Радвам се , че попаднах на такъв хубав сайт , с добър форум. Моля за съвет от хора които са се зблъсквали с моят проблем . От пет години имам мазна себорея (това го разбрах наскоро ) , всички симптоми са налице : Мазна кожа , коса , обилно потене на крайници . И в резолтат на това доста ми окапа косата . Ходил съм при много дерматолози , но без резолтат . Сега намерих един лекар в частна клиника в Стара Загора от който съм доволен . До сега ме размотаваха доста лекари , а той ми откри диагнозата за 10 минути . Каза ми , че имам гъбички в масните жлези на косъма и от там се развива по целия косъм . Косата ми става много , много слаба и пада като прокарам пръсти през нея . Имам и много болки в корените . Като се изкъпя се променя изцяло , но това е за кратко. Ако някои е имал или има мазне себорея ще се радвам да сподели .

Member
    Град
    burgas
    Нямам такъв проблем,но си спомням че един познат имаше същите симптоми и ходи по доста лекари нищо не му откриха,казваха му че нищо му няма.Той обаче намери един билкар който му даде някакви билки и с тях се оправи.Съжалявам че вече съм изгубила контакт с това момче иначе щях да го питам за билките.Помня че билкаря живее в село Близнак това е към Малко Търново област Бургас

Благодаря ти все пак . Мисля и аз да поразлгедам малко за хомеопатията , че ми писна от тез хаочета и мазила

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Да, в много случаи билките помагат повече от сичките химии, с които ни карат да се тъпчем. Аз дори не бях чувала за твоя проблем, но отиди при добър билкар. Той може би ще успее да ти помогне. Успех
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Лошото е , че и доста лекари не знаеха за този проблем. Все пак си ме тъпчеха с хапчета за всеки случаи. Търся дано намеря добър билкар ...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Съветвам те да се свържеш с лично съобщение с batkodoki.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си