.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: мензис

Град
    Varna

мензис

Искам да попитам за нещо , което доста ме притеснява.Искам да попитам - може ли никога да не ти дойде?Не че нещо ,но просто питам и ако не то тогаво кога е възможно най-късно?А ако има нещо което ще забърза всичко има предвид някаква бабина рецепта.Имам предви идване за първи път ,а не за постоянно.Въпросът ми е въобще да не ти дойде през целият живот.

Голям фен Аватара на BuBzzz
    разбира се че може да не ти дойдее..ако не ти дойде не можеш да имаш деца ..иначее по времето на мама е било нормално да ти дойде на 17 18..обаче сега времената са други и е д/г нормално да ти дойде от 13-16..ако ли не трябва да посетиш доктор за да открие поблема аа за бабините рецепти-НЯМА ТАКИВА! това си е индивидуално..когато ти дойде тогава..!не можеш да го предизвикаш!!

anonymous708973
    Guest
    На колко си?

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    На колко си?
    и аз тва си мислех да я питам одеве

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако си навършила 17 години и все още нямаш менструация се консултирай с лекар. Може да е вследствие на хормонален проблем или заболяване.

Ето малко инфо: http://www.puls.bg/illnes/issue_290/
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    аз знам една бабина рецепта но не знам дали ще ти дойде за пръв път. май е когато ти закъснява. и аз да попитам на колко си ???

Град
    Varna
    на 13 съм но просто питам за по-нататък ,не че нещо бързам

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Ще ти дойде ,има време.Не се притеснявай!
    ПО темата:
    Ако до 16-17 например не ти дойде,необходимо е да идеш на лекар,за да предизвикат цикъла.Не трябва да чакаш цял живот,защото може изобщо да не се случи или да стане на късен етап от живота ти.Не се знае.Лично познавам момиче,което до 18 не и идваше и като отиде на гинеколог,го предизвикаха и сега всичко си е нормално.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Може. Състоянието е първична аменорея. В зависимост от причината се търси подход за коригиране на положението, а вече в зависимост от това дали има липсващи органи или хипопластични, се прави и прогноза дали би могла да бъде износена бременност.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    ох,изобщо недей да бързаш Ще видиш колко е досадно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си