- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем ли е ?
...
джакпот брат. то ние необрязаните секс не правим щото ни пречат пишките.
dumbass
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Сложи си чорап тогава.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Големи сте ахмаци! От година не бях влизал в тоя форум и гледам не сте поумняли много. Даже нови некъдърници са се понавъдили...
Относно темата: пич, пробвай да не изтегляш кожата много назад (да не е много изпъната, докато слагаш презерватива). Със "сухи" тренировки ще свикнеш, не мисли, че нерязаните не могат да си слагат презерватив или нещо подобно. И това с рязането (при положение, че си здрав) са пълни дивотии. Избий си го от главата![]()
Купувай ултра тънките презервативи на дурекс. Те заради дебелината си по лесно се разтягат и го няма този проблем.
"If you look like an idiot it's probably punk."
Пак ви напомням- ако нямате какво да пишете по темата, не се включвайте- спестете ми триенето на офтопик, плюсове и емотинки!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!