.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52

Тема: Парфюмите

Всъшност днес повечето парфюми са по-малотрайни от тези от 80-те години примерно.
    Помня, че преди 6-7 години имах неприятно сблъскване с обилно парфюмирания ЦУМ - вътре буквално не можеше да се диша от тежкия аромат.

Иначе в Солун имаше една пекарна, която пускаше аромат на хляб с машина

И да- маркетинга отдавна се е усетил, че сетивата не се ограничават до зрението, ами и аромата, и хаптиката имат голямо внимание.
    Затова и повечето предмети за бита днес са доста по-приятни на пипане.

Помислете само за каеството на материалите при мобилните телефони.
    ...

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Лелеее , комплексирах се - долчета , гучита , арманита , шанели
    За мен парфюмът , не че е маловажен , но никога не съм била до такава степен ценител, че да дам повече пари за парфюм , отколкото за дреха. Скъпите парфюми са ми подаръци - харесват ми , но няма да си ги купя сама. Не искам парфюма ми да е траен , в смисъла на траен 3 дни не се изпарява - за какво ми е , дори предпочитам да е малотраен. Обичам през деня да мириша на нещо сладко и вкусно но ненатрапчиво , плодови , канелени , ванилови ноти , понякога минавам само със спрей за тяло. С две думи да , доволна съм от имитати. Изобщо не мога да ги класифицирам - парфюм за разходка , за парти , за офис , за гости , за път и т.н. Не бих могла да разпозная марков аромат или менте носи някого. 100% във всичко това има пръст , че имам алергичен ринит и често проблеми с обонянието.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    За мен парфюмът е просто задължителен. Не мога без това, защото изразява моята същност и защото действа на хората по много особен начин, който ми допада . Любимият ми парфюм е Salvatore Ferragamo - Incanto Charms, който не е чак толкова недопустимо скъп, за да си го позволявам, но той не е подходящ за по-официални събития, бизнес срещи и т.н. (поне според мен), затова имам още няколко. Понякога със седмици използвам мъжки парфюм... Изобщо, зависи от душевното ми състояние

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    За мен няма значение, стига да не е някакъв сладникав, че тогава вече ми е дразнещ А и истинския мъж трябва да мирише на пот !
    n00bs

Парфюмите са достъпната частица класа, която ако не притежаваш, трябва да закупиш. Поне така си обяснявам явлението блуза за 20 лева, парфюм за 100.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз си купувам маркови парфюми, но не всички мога да си ги позволя.
    Guess, Chanel, Chloe, Calvin Klein, Paco Rabanne... това са ми един от най-любимите марки. Обичам да съм с парфюм. АКо забравя да се напръскам се чувствам гола...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    парфюмът не е толкова важен за мен..
    и с парфюм от 10 лева да си, по-важно е да си изкъпан,облечен добре..
    а комбинацията "марков" парфюм+пот..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Ментетата винаги миришат ужасно или аз просто имам по изострено обоняние.

Град
    Blondeland
    Нааааааааааай-много пари давам за парфюми. Залагам на марковите, защото .... не знам и аз защо
    Използвам оикновено три : Булгари омниа аметист (лилавия) и Селин Дион са ми ежеднвените парфюми. Много са леки и нежни и двата. Проблемът е , че се пръскам през 2 часа, защото когато аз не усещам аромата , си внушавам , че и с другите е така... и парфюмите свършват за има-няма два месеца.
    Когато съм на важно събитие или пък имам близка среща с другия пол , използвам черното Булгари.
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

имам и скъпи и много ефтини парфюми....

просто понеже аз си ги плащам и някак не ми се излиза с парфюм на шанел на училище... на училище ходя с някакви по ефтинички защото както Jeuelle каза и аз се пръскам на 2 часа ... и не ми се ще да ги свършвам за толкова бързо... като ще излизам на някъде и си слагам по скъпите.

но в никакъв случай не ги имам за даденост

За мен не е важно да е марков или не, по-скоро да държи миризма дълго, защото нямам намерение да се мъкна с парфюми, наляво-надясно сега съм с някакъв аква (не ми се става да го видя по-нататък кво пише) за дрехи, за козметика, за храна и за фитнес пари не трябва да се пестят все пак това изгражда физиката ви ^^

И като пръскате през два часа прецаквате идеята на парфюма
    ...

Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner
    Обожавам да вляза в асансьор или друго затворено помещение, където има някой, който се къпе с парфюм...
    а на мен ми иде да му отхапя сънната артерия

Голям фен Аватара на fakesmiles
    сега съм си харесала Живанши Play тъмния вариант страхотен е чудя се дали да дам 100+лева за него,ама май сега има по-наложителни неща за мен

Цитирай Първоначално написано от TheTiger
    Обожавам да вляза в асансьор или друго затворено помещение, където има някой, който се къпе с парфюм...
    а на мен ми иде да му отхапя сънната артерия
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%...BD%D0%B8%D1%8F
    Баце, аз матурите съм си ги взел ;]
    но съдейки по държанието ти, май на теб ти предстоят

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    ахааххахаха
    то густо, то пусто

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    И като пръскате през два часа прецаквате идеята на парфюма
    Защо? На мен ми харесва връхната нотка на мирис. Не мога да дочакам докато стигне до базисната ...

Мега фен Аватара на machoka
    Парфюмът трябва да е интимна миризма. Когато седиш с някой в асансьор, или на съседния чин, или на задната седалка в колата, ако усещаш парфюма му е EPIC FAIL. Само когато се приближиш на целувка разстояние, на едни устни р-ние дето се вика, тогава трябва да го усетиш.

Град
    Blondeland
    Обожавам, когато вървя след някой, да усещам аромата му ... Действа ми като афродизиак

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    А какво става когато няколко добре поляти господа ходят пред теб и ароматите се смесват, защото поне аз на финала усещам само аромат на водка?

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Обожавам, когато вървя след някой, да усещам аромата му ... Действа ми като афродизиак
    Нищо прекалено не е хубаво.

Като вървиш след него навън на открито, ок.. ами като седнеш в киносалона, в кафето до такъв индивид? И миризмата стане натрапчива, отблъскващо е, моля ви )

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Нищо прекалено не е хубаво.

Като вървиш след него навън на открито, ок.. ами като седнеш в киносалона, в кафето до такъв индивид? И миризмата стане натрапчива, отблъскващо е, моля ви )
    Е, айде сега не ме нападай, само защото мнението ми е различно от твоето. Добре, аргументираш се, ама вече става като нападка.!

Не те нападам, изразявам мнение което е в противовес с твоето. Не разбирам защо се 'газираш' ненужно

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Не те нападам, изразявам мнение което е в противовес с твоето. Не разбирам защо се 'газираш' ненужно
    Просто се опита да оборош мнението ми

аааа сега те разбрах. Е, извинявай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си