- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Коя зодия сте?
Коя зодия сте и с коя се разбирате най-добре?![]()
Овен и най-добре се разбирам с Везни,Водолей и Стрелец.
Козирог..
Не знам,може би с всички..
А и принципно не вярвам на такива неща,че общуването
си зависи от това коя зодия си..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Най-хубаватаОвен, разбирам се може би с Лъв, Близнаци, Стрелец, Дева.Не понасям Скорпиони :Д
телец, трепя се с дева, бивам със скорпион и със водолей и козирог. но повече мисля че разбирателството зависи от възпитанието.![]()
Скорпион съм риби рак водолей близнаци телец но и аз мисля че има нещо и до възпитанието.![]()
Овен съм..станахме многоНяма лошо
![]()
Няма значение зодията.
Близнаци съм(Двуличните). Разбирам се общо взето с всички, но най-вече с Везни, Водолей и Телец.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Телец. Не мисля че зодията е определяща дали ще се разбираш с някой или не.
I know the way to hell.This is paradise ... Welcome to the hell!... :*
Скорпион.![]()
Близнаци.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Скорпион,най-добре се разбирам с риби и рак май![]()
ZaicheNaXeroin
Козирог....разбирам се с всички и не мисля,че зодията е някакъв фактор за разбирателството всичко зависи от самия човек....а т'ва за разбирателството между зодиите си е един вид астрологическа глупост![]()
![]()
и аз съм овен![]()
ами.. разбирам се с козирог.. с телец и с други овни..с близнаци също хмм..абе с всички се разбирам...
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
овен...с всички съм на ти :P![]()
![]()
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
лъв :P
I think i lowe you baby
- I think i love you too !
(h)
Аз съм Водолей и по принцип се разбирам с повечето хора... но (не знам защо) обикновенно като съм при някаква друга компания, първият човек, с когото се запознавам или ставам приятел, е най-вече Рак![]()
![]()
Стрелец. разбирам се с овен,лъв,стрелец,близнаци майче и водолей,но знам,че не се разбирам с риби![]()
Чаоо....от Yoniee
Аз съм зодия козирог. В зодияка пише, че се разбирам най-добре с дева, телец и козирог. Аз телец мисля, че не познавам, ама не съм сигурна. С козирог добре се разбирам!С дева съм скарана. Аз (личността ми) се разбирам и още с риби (не всички), рак, стрелец и близнаци!
![]()
стрелец съм, разбирам се с всички.
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me