- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Коя зодия сте?
Не думайПървоначално написано от HotLife
![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Скорпионче- бързо се паля и лесно изгарям![]()
Козирог
Овена може да го казват първи на хороскопа ама с козирог започва годината и с козирог свършва![]()
"Veni, Vidi, Dormivi"
Овенът напомня за хубавото време,започва пролетта,а козирога напомня,когато е студено през зимата,и човек се чуди как да си плати токаПървоначално написано от Hecate
![]()
Толкова съвършена зодия пак ще се повторя не случайно е № 1![]()
^Е айде по тая логика - близнаците напомнят за слънчевото лято.Аз съм Близнаци и май се разбирам най-добре с телец и други близнаци.С везни не се разбирам особенно.С девите не се разбираме много много,има и изключения.До тук не видях много хора да се разбират с близнаци,нещо не ни харесвате май.Примерно аз съм си типичен пример за зодията,каквото и да си говорим.Защо се носи такава лоша слава на близнаците,не мога да разбера?
^И аз съм близнаци и мога да кажа,че много си харесвам зодията.Не ни харесват,защото навсякъде пише,че лесно се отказваме от нещата,че сме с две лица и т.н,което за мен е пълна глупост,защото всички близнаци,които познавам,са адски готини и умни хора.Обичам предизвикателствата,новит неща.Може би е вярно,което пишат,че лесно ни доскучават нещата и винаги търсим нещо ново и вълнуващо.Но в никакъв случай не мога да кажа,че близнаците са лицемерни и недружелюбни.
Относно тези,с които се разбирам... ох,не знам.Опитвам се да помисля,но като гледам май се разбирам с почти всички зодии.Зависи от човека според мен,а не от зодията,дали ще се разбирате или не.
Абе,близнаците са много весели хора,амбицирани,обаче като се съберат с друг близнак става пракалено лудо!![]()
Аз съм Риби и си харесвам зодията, защото е събрало по нещо от всичките 12 зодии.
Готина зодия за мен е Овенът, макар че не ми харесва това, че често си менят мнението.Посъпват, както им е изгодно в момента.
С Водолей (момчета) завързвам добри приятелства, но струва ми се за връзка с Риби не стават понеже си падат малко кръшкачи, а ние пък по-ревниви...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Каквото и да си говорим Телец и Овен са най - яките зодии![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Рак съм аз. Не знам дали е от зодията или си е до самия човек, но съм много чувствителна, бързо се паля и лесно прощавам. Не мога да се сърдя дълго време. Абе с една дума, сложен характер, но пък сме големи душички.![]()
Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'
Лятото е много задушно и е жега ,но ако ми се отвори път до Бахамите няма да откажаПървоначално написано от Me4encety
![]()
Баща ми е Близнаци ,и е доста тежък характер,моят бивш приятел,който ми беше като брат,и който ме предаде също е близнаци,моите познати също казват,че близнаците са гадни и ги подкрепям
Но,актьорът Уенлър Милър /Майкъл Скофилд/,който играеше в ''бягство от затвора'',и който беше сниман в няколко песни на Марая Кери е много готин,и ме радва нищо ,че е зодия Близнаци
Междодругото Марая Кери е Овен
Рак.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Овните са огън ,беПървоначално написано от kyon
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много точни хора,свестни
Риба и се разбирам най-добре с Кози рог,Риби,Овен,Телец.Но не мисля,че зодията има значение за отношенията.По-скоро манталитета.И все пак,това са зодиите на хората,с които се разбирам най-добре...![]()
Скорпион <3
i see your true colors and that's why i love you.
Близнаци ииии най добре се разбирам с Дева и Лъв![]()
Риби.
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Близнаци
and, as a matter of fact, it is THE best sign. ever.
ever and ever.
с риск да прозвучи нескромно ;д
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Скорпион най-добре се разбирам със Рак![]()
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
Козирог, вярвам в харектерите на зодиите, но не смятам че разбирането влиае кой знае колко за зодии.