- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Коя зодия сте?
Телец
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Лъв и не знам с коя се разбирам най-добре ама знам че със стрелец изобщо не се разбирам...
Овен![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Близнаци
БлизнациНай-добре се разбирам с близнаци, овен и дева
![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Близнаци![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Близнаци съм.. Почти с всички се разбирам, но най-много с овен и водолей (:
Скорпион
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Първоначално написано от Monnie
Скорпион разбирам се най-добре с везни раци стрелци и козирози ....![]()
Да убиваш е като да обичаш, кълнеш се че никога повече няма да сгрешиш, но докато се усетиш пак си го направил....!!
Стрелец ... най-добре със скорпион,дева,рак,риби,водо лей ..![]()
По-добре неуспешен опит, от колкото пропусната възможност !
Дева, с никого не се разбирам![]()
Лъв и се разбирам най-добре с риби,телец, стрелец и донякъде с овен.![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Same here. . .Първоначално написано от CherryBell13
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Водолей. С представители на всички зодии се разбирам.![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Рак, най - добре се разбирам с девите и скорпионите. :д
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
ovenn![]()
Водолейче, само с рибите не се дишам много.![]()
Близнаци.
Бих казала ,че с всички.