.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

продукт за заздравяване на нокти..

Здравейте.. понежее доста дълго време си гризех ноктите преди, сега вече спрях, но искам малко като ми поотраснат ноктите и да ходя на ноктопластика. Проблема е в това, че малко като ми поотраснаха и ми станаха много гадни, даже единия ми се обели малко. Знаех, че няма да мога толкова лесно да си ги пусна, заради гризенето, но ще ви помоля за някакъв продукт за заздравяване на нокти.. мисля, че бях чувала за някакво масло на Икаров (е, не съм сигурна дали беше масло) та, ще се радвам да чуя и вашето мнение.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    да,маслото за нокти на икаров е страхотно,препоръчвам ти го с него освен,че ще заздравиш ноктите си и ще пораснат по-красиви и здрави не мисля че ще имаш нужда от ноктопластика купуваш си го от аптеката,около два лева е :P

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    И аз имаХ проблем с ноктите и всяка вечер ( ) се мажа с :

Витамин а - 2-3лв от аптека
    масло на икаров - 2-3 лв.
    бадемово масло 3лв.
    заздравител на Ейвън - Strong Results
    калциев гел на Perfect

Майка ми направо полудява като види, че пак се мацам ;Д

Град
    Ада
    Аз използвам ето този заздравител : http://beautycosmetic.biz/perfect-pe...l-pi-1731.html хубав е Когато не си слагам лак за нокти си слагам само този заздравител и стои мн хубаво
    Greennight nirvana13 бебси SuckIt мъжо ми CR0W другия ми мъж

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен
    Маслото на ИКАРОВ. Е, не съм знаела досега, че съществуват толкова качествени продукти на такава ниска цена (2-2,50).

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз използвам малкото на Икаров и Активен заздравител на Перфект. И двете са по 2-3 лева. Но да знаеш маслото се купува от аптека, а заздравителя го има във всеки маазин за козметика.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    МАСЛОТО НА ИКАРОВ С ДВЕ РЪЦЕ! Уникално е....на толкова приемлива цена и наистина помага! Преди ноктите ми бяха ужасни - къси,с много кожички, а ако ги пуснех по-дълги се чупеха....Сега са здрави, дълги и с малко стърчащи кожички! Препоръчвам ти го!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ползвала съм повечето заздравители на Perfect и не са ми помогнали особено ..

цепенето и мекостта на ноктите може да се дължи не само на външни фактори, а и на вътрешни .. липса на витамини например ..

Опитай с някакъв хубав заздравител (OPI примерно) и ако не се получи значи ти трябва и подсилване на организма ..

п.п. направи си удължаване с гел .. по - добрия вариант е от ноктопластиката ..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Допълвам се- вземи си витамини /Герикапс, Геритамин/ или хранителни добавки за коса, кожа и нокти.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    България
    Може би ще си взема маслото на Икаров. А как точно се употребява и какво точно представлява?

Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Може би ще си взема маслото на Икаров. А как точно се употребява и какво точно представлява?
    То е в шишенце като за лак, пак с четчица. Но гъстотата му е като на олио. Маже се по ноктите и кожичките. Седиш 20 мин с него и го изтриваш. Аз си мия убво ръцете и така се маха. В опаковката го има много подробно описано какво представлява маслото.

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    То е в шишенце като за лак, пак с четчица. Но гъстотата му е като на олио. Маже се по ноктите и кожичките. Седиш 20 мин с него и го изтриваш. Аз си мия убво ръцете и така се маха. В опаковката го има много подробно описано какво представлява маслото.
    Мерсии.

Много полезна темичка .. защото и аз си ги гриза та чак се дразня от себе си ..
    Ще си взема и аз това масло на Икаров и ще видя ..
    Благодаря за инфото ..

anonymous708973
    Guest
    И след като го изтрия, мога да сложа зеления/лилавия заздравител на пърфект и да се лакирам спокойно, така ли?

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Една домашна рецепта, ако носиш лакове с наситени цветове и ноктите ти пожълтяват (на мен това ми се случва и е отвратително ) :
    Малко паста за зъби ( избелваща или обикновена ) и няколко капки лимон. Смесваш и търкаш с четка за зъби Не пробвай да търкаш със сода или сол, просто ще си изтъркаш покритието на ноктите
    btw лимона окрепва ноктите :P
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    И след като го изтрия, мога да сложа зеления/лилавия заздравител на пърфект и да се лакирам спокойно, така ли?
    Трябва да се измиеш много добре,лакът няма да хване на мазен нокът.Но пък на следващия ден,трябва да го триеш,за да сложиш пак масло...По-добре карай без лак 1-2 седмици,докато ти се заздравят ноктите,а после само когато си сменяш лака ползвай маслото.
    Еми аз си слагам от маслото, седя 20 мин (колкото пише), измивам го. След това се лакирам с Активния заздравител на Перфект и отгоре се лакирам и рисувам и лакът ми седи седмица и като се изтрие пак така.. И общо взето така си поддържам ноктите. Но не съм имала проблем с хващането на лака непосредствено след ползването на маслото.

- http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...:0&tx=38&ty=69 <-- от този заздравител съм най-доволна той освен заздравител е и ТОП лак : )))

Аз преди 2,3 години ползвах този балсам http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=6734 и останах много доволна.жалко че нз как да кача снимка да ми видите ноктите тогава...в момента позлвам храна за нокти на Орифлейм но трябва постоянаство....
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    калциев гел на перфект
    след това слагам 2 слоя лак за нокти (цветен)
    и след това един лилав изсушител на перфект пак..
    ноктите са ми дълги, твърди и здрави,,единствения път когато счупя някои е докато играя по физкултура
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Варна
    4 месеца бях с ноктопластика ! След като я махнах наскоро ноктите ми бяха повече от ужасни !!! Помогна ми само полиращата пила и маслото на Икаров. Но все още не са много добре! Така,че ти препоръчвам да си пуснеш естествени нокти отколкото ноктопластика! Моята беше изграждане с гел.
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си