- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скайп, фейсбук и т.н.
по никакъв начин не одобрявам връзки започнали и приключващи по скайп и фейсбук. Ако някой има някакви чувства е най-добре да ги признае очи в очи .
Ами май няма нищо лошо,ако хората са по-срамежливи.Само че наистина силата на думите е когато лично са казани,на живо.
Аз съм твърдо Против. Да започнеш връзка по скайп или фейсбук е едно, но да я приключиш там![]()
Дори за някой да е проблем реакцията в такъв момент, винаги е по-добре да има реакция на живо, а не да се пулиш на компа и да се чудиш кво да кажеш.
Аз имам 1 подобен случай, в който скъсахме по телефона и след това цял ден бях усмихната беше ми толкова весело вместо тъжно![]()
Тази тема ми напомня на една шега от "Всички обичат Реймънд". Бащата на Рей веднъж каза: "Ако по мое време имаше интернет, нямаше да ми се налага да измина 500 километра за да и кажа, че късаме"![]()
едно момче най-сериозно ми каза,че било напълно нормално да скъсаш с някой като си смениш статуса на сингъл във фейсбук.
за мен скайп и фейсбук не са нито за начало,нито за край на връзката.
твърдо против.
с бившия ми приятел се бяхме запознали във фейсбук, писали сме си отначало там, но нищо повече..
верно, че има и много срамежливи, но все пак сте били с този човек (независимо за какъв интервал от време говорим ) не му ли дължите едно свясно обяснение очи в очи.. да, кофти е, но това е най-добрия вариант.
бай дъ уей със смс също е доста тъпичко![]()
Ако сте от различни градове/държави, да.
Ама да живеете в един град на 5 км един от друг и даже да си губите времето да си пишете по няколко часа вместо да се видите... ми се струва тъпо. За късане да не говоорим.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Съгласна съм с теб.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
*сън*
Против съм!! Доста жалко и тъпо е ..
.. до сега не се е намерило момче да ми говори толкова смело в очите въпреки, че в скайп са безсмъртни!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
По принцип аз като съм късал с момичета почти винаги е ставало така, че просто спираме всякакъв тип кореспонденция и то си става ясно и за двете страни, че работите няма да се получат. Но ако момичето е виновно и ме е изнервило супер много, ще я зарежа по скайпа и няма да ми мигне окото, пък ми е било през оная работа дали ще ме помисли за страхливец.
Иначе ако става въпрос за свалки, съм твърдо против. Просто я няма тази тръпка, както е на живо