.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Лубовта е тежка!

Здравейте!Искам да споделя за лубовта,която изглежда ме мъчи от години.Проблема ми не е нито в секса нито в красотата,ами във вътрешността.Днешно време е трудно да намериш момиче, в което е добра от вънка и от вътре.И искам да питам (специално дамите) какво мислите, че е най-добре да прави един мъж.Да е само красив и мусколест без капка мозък? Или просто да има психически и физически възможности?
    Сталин:Няма хора,няма проблеми!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Подкрепям те Не вярвам някой да гледа само едното или само другото.А които казват,че не е важен външният вид или са много зле, или не си признават
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Естествено, че има момичета красиви отвън и отвътре! Просто някои умишлено не го показват и са изградили стена около добрата си страна. Ами за момчетата- важно е както да е поддържан така и да има някой в главата! Разбира се има различни интереси, някои предпочитат да са с момче, което е мускулесто и да се хвалят из обществото, а някои ценят само вътрешните качества. Може да се говори много по тази тема

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Има много такива момичета,явно не търсиш като хората или самият ти не ги заслужаваш или не можеш да им направиш добро впечатление.
    Външнят вид за мен е много важен-никога не съм вярвала на хора,които казват,че той няма значение.Но не може да е красив,силен,изтупан и като си отвори устата да не може да каже едно изречение.Всичко е комплексно.Трябва да е привлекателен,умен,забавен ,мил,грижовен...
    Да да така е просто искам да кажа че момичето което харесвам, е момиче което има и 2те и което ме привлича много.Съветът ти е страхотен,мерси много.Но ми кажете,според вас като ми звани често говорим си за различни работи и каза "Ти си един от малкото свестни момчета които познавам" това значи ли че и тя е привлечена от мен?
    Сталин:Няма хора,няма проблеми!

Външния вид естествено винаги е бил и винаги ще бъде най-важния фактор,който най-много привлича вниманието и винаги ще е така.Много рядко се срещат мъже които са красиви, силни и интелигентни в 1 .

един ден ще я срещнеш....
    ........if today was your last day!!!

Град
    Valley of the Sun
    Драги ми Pomber, разбирам, че си новак и искаш да си вдигнеш рейтинга, обаче това ти е поредната тема за таз' твоята лУбов.. Така и така споделяш, от колко години те мъчи лУбовта??? В една от темите ти пишеше, че искаш гадже на твоята възраст (14-15) години. За тези години, кажи ми, от каква любов можеш да се оплакваш?
    И сега по темата... Не е трудно да се намери момиче, което не е нахакано, "натокано" и тн и тн... Просто трябва да я търсиш в среда различна от задимени кафенета, сбирки на кифли и подобни места, където се толерира разврат. Какво е най-добре да прави един мъж? Ще отговоря с обратното - какво не трябва да прави: да се държи грубо, да псува като каруцар, да не е егоист... Не е задължително да е мистър Мускул или МЕГАум, просто е достатъчно да е симпатичен, добър и да е с IQ горе-долу колкото момичето - нали все пак трябва да има разбирателство м/у двамата и да вървят шегите.
    Айде, не се отчайвай и успех !
    Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!

тежка е тая лубоф

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Граматиката явно е по-тежка..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си