- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отстранен проблем
Искам да кажа на тези момчета,които имат проблем като моя,който ИМАХ а именно,че имах прилепнала кожа към горната част на главичката на пениса ми е ,че майката му е миенето смисъл не просто да го забелиш и измиеш,а да го забелиш и да дърпаш г/д до болка и да седиш така под душа,а може и да сложиш сапун да речем или шампоан около 1-2 мин. И така всеки път като се къпеш.Бавно се постига напълно разлепване,но с постоянство и търпение аз го постигнах.Бях пуснал преди тема точно за този мой проблем ,който го отстраних без лекарска намеса и благодаря за съветите на hugZ.Благодаря за вниманието.
Fitness
Браво, докарай си някой обрив.
Знаеш ли, че нормалният сапун не е предвиден за главата на пениса?![]()
Ма верно ли?Имам подозрения,че дядовците и бащите ви само с душ гел и с интимен сапун си мият....Първоначално написано от kartacha
по темата и моя преди години беше с леко залепнала кожа покрая на главичката и както каза момчето под душа си я разлепих... и сега е голям красавец![]()
картача по - често използвам шампоана,пък и сапуна не го трия директно върху глава на пениса ?!
Fitness
деееба... току-що разбрах че целият си живот съм имал невидим обрив по пацата.Първоначално написано от kartacha
2 обрива бате
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Аз не казвам, че на всекиго става бе! На един може да е и това да си ти!
Никога не си мийте члена със сапун. Само с чиста водичка и го търкайте с гъба. Сапуна измива мрасотията , но след няколко часа оная работа замирисва на една мн гадна особенна миризма.
Ъъъъ....на дърто уфффф![]()
Има си интимни сапуни за тая работа в 21 век живеем ... индианци
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
откъде можем да си вземем интимен сапун или кърпички защото аз съм по същия начинПървоначално написано от Macallan
Интимен сапун, кола масчица, после за малко прескачаш до оная тема с гланца за устни и след това смело се насочваш към сайтовете с раздел Адам и Адам... Хайде, бъдете малко мъже, бе. Ебати путьовците... Сега остава да ми кажеш, че ползваш силно "мъжкия" Lactacid Femina, за да си миеш оная работа и ще припадна...Първоначално написано от AirCrafter
Първоначално написано от yupaa03
![]()
![]()
![]()
Ти току виж мом(ч)ето ползва фон-дьо-тен и сенки , нищо незнаеш
![]()
Мне, за топкиПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
Мийте се както щете, важно да е чист! Не знам досега някой да страда от ползването на сапун, било за глави, кожи, топки и кво ли не. Айде със здраве
От сапун до сапун има разлика, вЕрвам не се третирате с перилните сапуни дето са като павета и можеш да отрепаш някой с тях![]()
Тоз пък.. Т'ва че някой ползва интимен душ гел/ сапун, не го прави "путьо"..Ебахти ограниченото мислене, заклевам се..Първоначално написано от yupaa03
Т'ва, че ти се търкаш с ония тухли, дето ги продават по 50ст. в пакет за 4, братле..проблема е твой!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Никои не говори за ония големи домашни сапуни,които както каза един колега от форума мясат на павета и едвали някои все още ги използва за някаква употреба освен , ако не си пере килима отвън на двора![]()
![]()
Fitness
Ей, разбирачииииии! Домашния сапун >all!
Нали знаеш каква е истинската същност на хомофобите ?Първоначално написано от yupaa03
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...