.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Гадже

Гадже

Хора харесвам едно момиче четах и статиите на саита и нз кво да прая заставам пред нея и стоя като пън казвам й здрасти и толкоз и се запавам се едно имам цял роман наизустен да и рецитирам и като застана пред нея забравям сичко кажете как да преодолея срама плс

Супер фен Аватара на slicky

Re: Гадже

Цитирай Първоначално написано от pokerdjiq
    Хора харесвам едно момиче четах и статиите на саита и нз кво да прая заставам пред нея и стоя като пън казвам й здрасти и толкоз и се запавам се едно имам цял роман наизустен да и рецитирам и като застана пред нея забравям сичко кажете как да преодолея срама плс
    играй покер

ПС:покани я да излезете,ако няма гадже и се отпусни

бъди себе си, какво толкова, покажи й какъв си и смятай, че всичко ще е наред...

Кажи си това което ти е на сърцето Деиствай по бързо за да не излезе така,че момичето да си намери друг!

Град
    V*R*A*C*A
    Ако не ти стиска кажи и го по скайпа а на другия ден тя вече ще знае и няма да те е толкова страх

ми най-просто покани я на среща ако откаже тъпо ако каже да яко

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Как да я покани на среща,когато автора се притеснява и не може да завърже пет думи на кръст ?

Какво да правиш ли ?
    Отпускаш се и действаш смело..Няма какво да губиш..Но ако седиш така със скръстени ръце - нищо няма да стане..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си