Здравейте ! От известно време имам проблеми със най-добрата си приятелка.
Миналата година когато почнахме училище тя започна да харесва едно момче от нашия клас (за по кратко ще го наричам - 1 )и те тръгнаха но за кратко тя още харесваше бившия си (много) и ми каза че вече не харесва- 1 и няма да се получи нищо между тях. Един или два месеца след това аз започнах да харесвам - 1(вече след като са скъсали и тя не го харесваше) и така... почнах да го харесвам и аз ... Той се държеше много мило със мен но тормозеше нея (най-добрата ми приятелка)Тя забелязваше разликата в отношението му към мен и това към нея и имам чувството че много ревнуваше от това но не съм напълно убедена. И понеже ми е най-добра приятелка аз и казах че го харесвам (имайки предвид че тя вече няма чувства към него) но в момента в които и признах това тя ми заявява че и тя го харесва вече. Малко след това отидохме на екскурзия и там стана нещо между мен и -1 и като се прибрахме от екскурзията той ми каза че ме харесва и ми предложи но понеже знаех че най-добрата ми приятелка го харесва не тръгнах с него въпреки че го харесвах. И казах и че той ми е предложил и аз съм му отказала заради нея защото не е редно да захвърлям приятелството си с нея заради момче и тогава тя започна постоянно да му се бута на -1 игнорира ме всеки път когато ме види близо до него се чуди как да ме разкара и само тя да е с него лъже ме че няма да излиза и се промъква тайно за да си уговаря срещи с него ... изобщо не се интересува от мен и нещата около мен да не да не кажа че ако се преместя от това училище на нея ще и е най-добре ... и само като ми се обажда по телефона и ми казва как те са си говорели и не знам си какво разправя ми как като съм си тръгнала аз и те са се прибрали заедно ... и такива неща ... Моля ви помогнете ми много е важно това за мен не знам какво да правя ... надявам се той още да ме харесва защото ми писна от нея имам чувството че тя е ужасно завистлива. Това не само с момчета случва ми се и да се опитва да се набута при приятелите ми за да не съм сама с тях и да не изпусне нещо което води до мисълта че освен завистлива тя е клюкарка ... Моля помогнете ми !!!